L. Varciu: Adelina a plecat cu plasma din casa noastra! A uitat telecomanda

Ultima actualizare: 17-07-2012 22:04
Liviu Varciu

Deranjat de declaratiile facute de Adelina prin presa, Liviu Varciu a venit la Happy Hour pentru a lamuri, din nou, lucrurile. Actorul a recunoscut ca mobilierul din apartamentul in care locuieste l-a primit cadou de la socrul sau.

"Mobila am primit-o cadou de la socrul meu. Te astept draga mea sotie sa te intorci acasa pentru a lua mobila pe care mi-ai lasat-o. Iti multumesc ca m-ai lasat un an jumate sa dorm si eu cu tine acolo. Nu stiu cum a plecat cu ditamai plasma din casa atunci cand ne-am despartit, dar a uitat telecomanda.Viitoarea mea iubita trebuie sa vina cu mobila, de acum nu o sa mai am decat o saltea" a declarat Liviu Varciu la Happy Hour.

"Cand ne-am cunoscut aveam bani. Mi-am vandut masina ca sa platesc avansul la casa in care am locuit impreuna. Ca actor castig suficient, dar nu atat de mult incat Adelina sa ramana cu mine. In toata povestea asta eu sunt pacalitul", a continuat Liviu.

"Chiar am iubit-o. Nici nu mai stiu de ce am divortat. Stau si ma gandesc si nu-mi dau seama ce s-a intamplat", i-a marturisit actorul lui Catalin Maruta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO