Dansez pentru tine: Jean sau Liviu? Afla cine a castigat trofeul visurilor!

×
Codul embed a fost copiat

Jean de la Craiova si Liviu Varciu, alaturi de partenerele lor, au ajuns in ultima editie a acestui sezon la "Dansez pentru tine" si parca nu le venea sa se bucure. Au muncit mult, dar cel mai mult regreta ca dupa aceasta seara magia s-a destramat.


Revezi ACUM ultima editie din sezonul 8 al emisiunii "Dansez pentru tine"! CLICK AICI PENTRU LIVE!

Dupa opt saptamani de dans, sute de ore de repetitii si 18 stiluri de dans invatate, Jean de la Craiova si Sandra, impreuna cu Liviu Varciu si Ilaria, cele mai bune perechi ale sezonului 8 al emisiunii “Dansez pentru tine”, care au reusit sa treaca triumfatoare peste notele juriului si peste verdictul telespectatorilor, au dat vineri lupta finala.

Dupa ce in editia speciala din 1 decembrie s-a decis ca ALINA CHINIE si STEFAN BAMBOI sa primeasca premiul al III-lea, de 15.000 de euro, vineri suspansul a fost pentru ocupantii locului al II-lea, LIVIU VARCIU si ILARIA CHERLOABA, care au fost recompensati cu un premiu de 20.000 de euro, dar mai ales pentru ocupantii locului I... SANDRA NEACSU si JEAN DE LA CRAIOVA, care au primit trofeul visurilor si marele premiu de 60.000 de euro.

Perechile finaliste au dansat trei stiluri de dans, dintre care unul a fost energicul si molipsitorul rock’n’roll, o improvizatie, precum si stilul care le-a placut finalistilor cel mai mult de-a lungul intregului sezon.

Citește și
Andreea Mantea
Andreea si Daniel au parasit competitia "Dansez pentru tine"!
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Chiar daca personajele principale ale serii au fost perechile care au ocupat podiumul emisiunii, si concurentii eliminati in editiile precedente in urma duelurilor au avut un rol important vineri. Adrian Muresan, Iulia Deliu, Andrei Vlad, Elena Voscoboinic si Daniel Lazar s-au intrecut pentru premiul de popularitate oferit de Pro TV, in valoare de 5.000 de euro. Telespectatorii au stabilit prin vot ca acesta sa mearga la ELENA VOSCOBOINIC!

Iar spectacolul a fost desavarsit de momentul in care toti cei 13 frati ai familiei Bamboi s-au reunit in ringul visurilor dupa ani intregi de dor.

Finalistii, Jean de la Craiova, Liviu Varciu, Sandra si Ilaria, si-au dat seama cat de multe au realizat fara sa stie mai nimic despre dans. Ii supara numai faptul ca dupa incercarea de sambata s-a destramat vraja din ring.

Lui Jean i-a placut atat de mult ce a invatat la "Dansez pentru tine" incat se gandeste serios ca vrea sa mai exerseze si alta data. Nu uita insa ca nu-si mai simte spatele, a avut nenumarate febre musculare, iar durerile nici acum nu-i dau pace.

Pentru Ilaria, partenera lui Liviu, ultima seara de concurs a fost una extrem de dificila. In editia speciala de 1 decembrie a fost calcata pe picior in timpul unuia dintre dansuri, iar acum l-a avut umflat.

Ultima editie a acestui sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” a avut si oaspeti de seama, veniti in platou pentru a face un gest nobil prin dansul lor. Una dintre perechile care a raspuns “prezent” invitatiei de a face bine in pasi de dans a fost cuplul Marcel si Violeta Pavel, care au plutit in ring pentru a ajuta o familie sarmana.

Pavel Bartos a revenit vineri in ringul visurilor pentru un dans alaturi de fosta sa partenera, Luciana Muntean. Georgiana, poreclita de colegi Caprioara, membra a baletului emisiunii si coregrafa multor perechi care au evoluat la “Dansez pentru tine” de-a lungul timpului, a intrat in ring intr-o ipostaza noua pentru ea: a dansat pe muzica populara alaturi de sotul ei, Cici, de la trupa Sistem.

Wilmark Rizzo si Beatrice Rancea au coborat de la pupitrul juratilor si au incantat publicul cu un moment plin de energie si pasiune. Iar Mihai Petre a renuntat la statutul de jurat temut si a facut ce stie cel mai bine: a spus o poveste de iubire in pasi de dans alaturi de sotia sa, Elwira Petre.

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
Citește și...
S-au ales finalistii la
S-au ales finalistii la "Dansez pentru tine". Afla cine sunt!

Avem finalistii celei de-a saptea editii "Dansez pentru tine", dupa o semifinala... Jos palaria! Cele trei perechi ramase in concurs au executat cu sange fierbinte cei mai pasionali pasi de salsa.

Andreea si Daniel au parasit competitia
Andreea si Daniel au parasit competitia "Dansez pentru tine"!

UPDATE: A fost noaptea povestilor, dar si a dansurilor energice, la "Dansez pentru tine". Shrek si Fiona, Mowgli si Baloo, Vrajitorul din Oz si Dorothy au fost doar cateva din personajele carora le-au dat viata concurentii, in ringul visurilor.

Dansez pentru tine: al treilea duel pentru Andreea Mantea si Daniel
Dansez pentru tine: al treilea duel pentru Andreea Mantea si Daniel

Cei doi nu se dau batuti si vor sa ne convinga ca merita sa ramana in concursul "Dansez pentru tine". Ca sa-si vada visul implinit, muncesc din greu la patru stiluri de dans.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

De ce nu poate Popescu Piedone să se întoarcă la Sectorul 5, așa cum ar vrea Marcel Ciolacu. Analist: „Ar fi ca o înfrângere”
De ce nu poate Popescu Piedone să se întoarcă la Sectorul 5, așa cum ar vrea Marcel Ciolacu. Analist: „Ar fi ca o înfrângere”

La nici 12 ore după ce l-au schimbat pe medicul Cătălin Cîrstoiu cu Gabriela Firea în lupta pentru primăria Bucureștiului, social-democrații îi sugerează lui Cristian Popescu Piedone să se retragă din cursă.