”Frumusete pe muchie de cutit” revine la Pro Tv

Ultima actualizare: 08-10-2012 05:28
Victor Slav

Orice viata merita o noua sansa. Aceasta este lectia pe care o invata toti cei care calca pragul emisiunii ”Frumusete pe muchie de cutit”.

Din 6 octombrie, de la ora 20.30, la Pro Tv incepe un nou sezon despre oameni curajosi, cu povesti tulburatoare de viata, pentru care salvarea dintr-o existenta umbrita se gaseste in operatiile estetice.

In fiecare marti seara, pentru cel de-al doilea sezon, Victor Slav le va fi din nou alaturi persoanelor care se supun unor serioase transformari fizice pentru a-si recapata increderea in sine si, implicit, o viata mai buna.

Victor Slav, gazda emisiunii de la Pro Tv, marturiseste ca a inceput deja lucrul pentru acest nou sezon, dupa ce in perioada vacantei echipa a fost asaltata de zeci de mii de povesti tulburatoare ale unor oameni care viseaza sa isi schimbe viata in bine.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii prezentate de Victor Slav aduce din aceasta toamna pe micile ecrane povesti de viata cu adevarat tulburatoare, impresionante si emotionante. Fie ca se lupta cu multe kilograme in plus, fie ca s-au nacut cu malformatii care le ingreuneaza existenta de zi cu zi, fie ca sunt complexati de anumite aspecte ale infatisarii lor sau au ramas cu grave defecte in urma unor accidente, fie ca sunt tineri sau in varsta, femei sau barbati, toti cei care ajung la ”Frumusete pe muchie de cutit” primesc sansa unei vieti normale, bucuria unui zambet victorios sau confortul unei siluete normale.

Pana la inceperea emisiunii afla mai multe despre operatiile estetice joi, de la ora 14.00, la videochat cu Oana Cuzino si chirurgul estetician Calin Dobos!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO