”Frumusete pe muchie de cutit”: Gabriela este de nerecunoscut

Ultima actualizare: 20-10-2012 12:52
Gabriela

Transformarile pe care le-au suferit cele doua surori Gabriela si Maria, dar si interventiile chirurgicale la care a fost supusa Claudia au tinut publicul Pro Tv in fata micilor ecrane intr-un numar extrem de mare.

 

Aproape doua milioane de telespectatori urmareau emisiunea "Frumusete pe muchie de cutit in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 22.05 la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Pro TV a fost lider detasat de audienta in intervalul difuzarii emisiunii „Frumusete pe muchie de cutit” (20.39 – 22.12).

Astfel, emisiunea prezentata de Victor Slav a obtinut pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani o audienta medie de 8,9 puncte de rating si 21,9% cota de piata, de aproape 4 ori mai mult fata de Antena 1, care se situa abia pe locul al patrulea, obtinand doar 2,4 puncte de rating si 6,0% cota de piata.

Clasamentul se mentine si pe publicul din mediul urban unde Pro Tv a inregistrat 7,3 puncte de rating si 15,0% cota de piata, iar Antena 1 se afla pe locul cinci cu 2,9 puncte de rating si 6,0% cota de piata.

Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit le-a dovedit celor doua surori Gabriela si Maria ca orice viata merita o noua sansa. Pe langa o infatisare extrem de placuta, cele doua surori si-au recapatat marti seara increderea in ele si optimismul.

La randul ei, Claudia, o asistenta medicala pe care munca si suferinta au imbatranit-o inainte de vreme, a trait emotii nebanuite in momentul intalnirii cu oglinda.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!