Filmele lunii noiembrie la Pro Tv, o calatorie din antichitate in viitor

Constantin

In luna noiembrie, telespectatorii Pro Tv se vor imbarca intr-o calatorie spectaculoasa din vremea Vestului  Salbatic, pana in viitorul condus de forte malefice, pentru o gramada de filme de top.

Prima oprire e in Vestul Salbatic, cu Wild Wild West, unde Will Smith isi exerseaza indemanarea de pistolar, pentru ca apoi Jim Carrey sa interpreteze in Masca rolul unui super erou incontrolabil. Keanu Reeves este cel care incheie aventura, in Constantin, povestea unei lumi dominate de cei mai infricosatori demoni. 

Galeria filmelor bune este completata la Pro Tv de comedia Gradinita lui Taticu’, cu Eddie Murphy si Anjelica Houston, thrillerul Premonitia cu Sandra Bullock si incendiarul film de actiune Siguranta nationala cu Martin Lawrence.  
Cu umor, fantezie şi aventura fara limite Wild Wild West transpune la Pro Tv atmosfera western-urilor clasice intr-o epoca dominata de arme sofisticate si inventii spectaculoase. Will Smith, interpretul personajului principal, si regizorul Barry Sonnenfeld lucrasera cu succes si la seria Barbatii in negru, garantand astfel o reusita fulminanta si noii productii cu un buget de 150 de milioane de dolari. 

Personalitatea energica si charisma lui Smith, alaturate decolteului provocator al Salmei Hayek dau nastere unor scene incendiare racorite de melodii apartinand unor interpreti binecunoscuti precum: Enrique Iglesias, Faith Evans, Dr. Dre sau Eminem. 

Filmul lunii noiembrie de la Pro Tv revine in timpurile noastre cu Masca, comedie nominalizata la Oscar pentru cele mai bune efecte speciale. Pelicula este cea care i-a adus faima indragitului Jim Carrey, interpretul dublului personaj principal: functionarul Stanley si amuzantul erou in costum galben tipator. Masca a reprezentat totodata debutul frumoasei Cameron Diaz, in prezent una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood. 

Citește și
Daiana Anghel
Daiana Anghel si George Vintila, un experiment inedit
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Filmul a ajuns la incasari record de 350 de milioane de dolari in intreaga lume, fiind una dintre cele mai apreciate comedii din toate timpurile. Criticii cotidianului Washington Post au declarat ca pelicula este un must-see pentru orice iubitor de film, iar fanii nu si-au putut stapani entuziasmul: „Jim Carrey este senzational, iar filmul este absolut uimitor”, declara un fan in ziua lansarii americane a peliculei. 

Calatoria in timp a lunii noiembrie se incheie la Pro Tv cu Constantin, film bazat pe un cunoscut roman grafic, ce reuneşte prezenta unuia dintre cei mai ravniti barbati, Keanu Reeves, a frumoasei Rachel Weisz si a lui Shia LaBeouf, noul idol al adolescentilor din intreaga lume. Efectele speciale, care creaza o lume stapanita de foc si forte ale raului, sunt opera lui Craig Hayes, cel care a lucrat si la superseria Matrix. “Este cel mai bun scenariu pe care l-am citit vreodata. Este amuzant, inteligent si imi place faptul ca nimic nu este evident, ci trebuie descoperit. Totul este mister si contradictie intr-un viitor intunecat. Constantin este un antierou cum nu s-a mai intalnit vreodata”, a declarat Reeves la lansarea filmului.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
A debutat cu un incest
A debutat cu un incest

Actrita Chyler Leigh, cunoscuta telespectatorilor din serialul “Reuniune de clasa” difuzat la Pro Cinema in fiecare simbata de la ora 20.00, si-a inceput cariera printr-un pacat capital: incestul.

Daiana Anghel si George Vintila, un experiment inedit
Daiana Anghel si George Vintila, un experiment inedit

Prezentatorea Stirilor Sport.ro, Daiana Anghel, a gasit cea mai tare solutie pentru traficul infernal din Bucuresti. La Promotor, Daiana a testat un Fiat 500, o masina creata special pentru doamne, cu accente retro si dimensiuni reduse.

“Carnivale”, sezon nou la Pro Cinema
“Carnivale”, sezon nou la Pro Cinema

Batalia dintre Bine si Rau pare sa fi atins momentul de apogeu in America anilor ’30. Soarta omenirii se afla inca in cumpana, intre salvarea sa si apocalipsa si doar confruntarea finala intre doua personaje la fel de puternice poate sa o decida.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.