Doinita Oancea si Octavian Strunila s-au intors cu bagajul plin de la Paris


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 23:16
Data publicarii: Joi 11 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Pro TV

Doinita Oancea si Octavian Strunila, actorii care ii interpreteaza pe Minodora si Stiven in filmul “State de Romania – Student la Sorbona”, s-au intors de la Paris cu geamantanele pline.

 

Ajunsi in capitala Frantei pentru filmarile la lung-metrajul difuzat in aceasta toamna la ProTV, cei doi au reusit sa-si faca timp si pentru o vizita prin magazine.

Doinita si-a marit considerabil “colectia” de cosmetice cu zece rujuri si cinci nuante noi de oja. Nici la capitolul ochelari de soare nu s-a lasat mai prejos si s-a intors cu trei perechi nou-noute.

Cea mai importanta achizitie a fost insa o pudra, cumparata special pentru mama ei.

Intr-una din zile, cand ma intorceam de la filmari, am descoperit intr-un magazin pudra pe care mama mea o folosea atunci cand eram eu mica, pudra care nu se gaseste in Romania. Mirosul mi-a adus imediat aminte de copilarie, de momentele in care stateam cu nasul in hainele mamei atunci cand era plecata si nu mai puteam de dorul ei. M-am bucurat si mai mult pentru ca stiam ca va fi o mare surpriza si pentru ea”, povesteste Doinita.

Octavian Strunila este si el foarte incantat de achizitiile pariziene. “Ma plimbam prin Montmartre, locul unde Brancusi a ajuns pe jos pentru arta, deci era timpul pentru arta. Am cumparat doua tablouri despre care colegii mei spun ca sunt putin deocheate, dar asa se picteaza acolo. Astea sunt muzele lor. Le-as vrea si eu. Si acum le am in tablouri, pe pereti”, a declarat Octavian.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO