Daniela si Mihai, transformari la "Frumusete pe muchie de cutit"!

Ultima actualizare: 20-09-2012 17:36
Daniela

Marti seara, emisiunea ”Frumusete pe muchie de cutit” a schimbat destinul altor doua persoane si a fost din nou lider absolut de audienta.

Transformarile spectaculoase ale unui tanar care a slabit 120 de kilograme si ale unei femei care a renascut au tinut in fata micilor ecrane pe cei mai multi romani. Aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori urmareau emisiunea prezentata de Victor Slav in minutul de maxima audienta, inregistrat la ora 21.49 la nivelul intregii populatii.

Frumusete pe muchie de cutit” a fost lider de audienta pe tot parcursul difuzarii, in intervalul orar 20.40-22.13. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a obtinut o audienta medie de 10,7 puncte de rating si 26,2 % cota de piata, fata de Antena 1 care abia inregistra 4,0 puncte de rating si 9,8 % cota de piata. Si pe publicul din mediul urban Pro Tv a condus detasat cu o audienta medie de 8,9 puncte de rating si 18,6 procente din cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra doar 3,9 puncte de rating si 8,1 % cota de piata.

Mihai, tanarul de 19 ani care a dus o lupta crancena cu kilogramele in plus, reusind sa slabeasca intr-un an nu mai putin de 120 de kilograme, ajungand astfel la 80, a marturisit marti seara, la ”Frumusete pe muchie de cutit” ca in sfarsit se simte bine in pielea lui.

Si pentru Daniela, o femeie simpla cu multe complexe fizice, seara de marti a fost una cu surprize. ”Frumusete pe muchie de cutit” i-a daruit un zambet de milioane, la care visa de ani de zile, dar si increderea in fortele proprii. Daniela a marturisit ca acum isi doreste un nou inceput, cu o casatorie mult visata si cu reluarea studiilor pe care doreste sa le termine chiar daca are 30 de ani.

Desi ”Frumusete pe muchie de cutit” incheie un nou sezon, echipa emisiunii se afla din nou in cautari. Cei care viseaza la o transformare spectaculoasa si cauta o sansa pentru o noua viata, cei care doresc sa scape de complexe pentru o existenta normala, sunt invitati sa trimita pe adresa de mail a emisiunii, extreme@protv.ro, povestea lor, motivele pentru care vor sa faca schimbarea si cateva fotografii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO