Craciunul e in fiecare zi, la Cinema ACASA

Acasa Tv

In saptamana de Craciun, la Cinema ACASA e Craciun in fiecare zi, de la orele 13.30 si 22.00, cand cele mai frumoase povesti prind viata, pentru ca telespectatorii ACASA sa se bucure de sarbatori.


In saptamana de Craciun, pe 21 decembrie, de la ora 20.30, incepe povestea lui Julie, o femeie parasita de sotul ei dupa o casnicie de 21 de ani. In pragul sarbatorilor, Julie trebuie sa isi gaseasca fortele necesare sa faca un plan pentru a-i oferi fetei ei niste sarbatori frumoase, sa uite de probleme si sa se bucure ca petrec “Craciunul impreuna” ("Home by Christmas”).

Marti, 22 decembrie, de la ora 13.30, telespectatorii ACASA vor afla cine este “Omul care a salvat Craciunul” (“The Man Who Saved Christmas”). Cine s-ar fi gandit ca jucariile copiilor, pe care le asteapta cu sufletul la gura de la Mos Craciun, pot fi transformate in arme de ucis? In timpul primului razboi mondial, un fabricant important de jucarii este silit de guvern sa produca munitie pentru front. Va mai fi oare Craciunul la fel daca bucuriile copiilor se transforma in lovituri fatale?

De la ora 20.30, Cinema ACASA o prezinta pe Lindsay Dearborn, o adolescenta de 16 ani, pentru care Craciunul nu este o zi speciala, iar Mos Craciun nu este pentru ea decat un desuet batranel in rosu, supraponderal. Telespectatorii vor afla cum ajunge Lindsay Dearborn sa devina “Partenera lui Mos Craciun” (“A Very Cool Christmas”).

Miercuri, 23 decembrie, de la ora 13.30, cei din fata micilor ecrane vor afla drama unei femei care isi pierde sotul intr-un accident de masina, in drumul lor spre casa pentru a aduce bradul de Craciun. Dupa un an de la accident, baiatul ei o inscrie intr-un concurs la radio care are ca scop gasirea perechii potrivite, iar ea va trebui sa faca o alegere dificila: cine este barbatul care va fi ”Un tatic de Craciun” (”Under the Mistletoe”) pentru copilul ei.

Citește și
Ho Ho Ho
"Ho Ho Ho", prima comedie romaneasca de Craciun, acum si pe DVD!
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

O vorba spune sa “ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca”. Eve Stevens avea aparent tot ce isi dorea inainte de Craciun: un apartament luxos in New York, intalniri de afaceri cu oameni de succes importanti si bogati. Insa ce nu stia ea atunci era ca o astfel de viata necesita sacrificiul prietenilor, familiei si al timpului liber. Acum se afla din nou in Ajunul Craciunului si viata ii acorda o a doua sansa. Oare ce va alege Eve? Telespectatorii vor afla de la ora 20.30, in filmul “Steaua Craciunului” (“Eve’s Christmas”).

Joi, in Ajunul Craciunului, de la ora 13.30, Seth petrece un “Craciun la Boston” (“Instant Message” aka “Christmas in Boston”) si acolo o va cunoaste pe Gina, cea cu care corespondeaza de 13 ani, dar nu s-au vazut niciodata. De la ora 20.30, telespectatorii isi vor aminti “magia” prin care tata dispare in Ajunul Craciunului, apare Mos Craciun cu cadouri si apoi se intoarce tatal, care mereu rateaza momentul impartirii darurilor. Aceasta magie se transforma in cosmar pentru Justin, un baietel care trage cu ochiul in camera parintilor si o vede pe mama lui in ipostaze tandre cu nimeni altul decat Mos Craciun. Copilul este convins ca motivul certurilor din familie este ca “Mama l-a pupat pe Mos Craciun” (“I Saw Mommy Kissing Santa Claus”) si incearca sa se razbune pe acesta.
Mai multi straini, o singura petrecere, cea de Craciun. Totul in filmul “Craciun” (“Noel”), pe 25 decembrie, de la ora 13.30. Susan Sarandon o interpreteaza pe Rose, o vaduva care petrece prea mult timp la patul de spital al mamei sale cu Alzheimer. Robin Williams e un tip misterios care, mai tarziu, o impiedica sa sara in East River. Intre timp, Nina (Penelope Cruz) e satula de crizele violente de gelozie ale iubitului sau politist, Mike (Paul Walker) ii rupe logodna. Un chelner obsesiv e convins ca Mike e reincarnarea sotiei sale moarte, in timp ce in alta poveste, un tanar tulburat (Marcus Thomas) incearca sa-si fractureze mana ca sa poata participa la petrecerea de Craciun de la spitalul de urgente.

De la ora 20:30, Shannon McManus, o mama singura, recent divortata, care se zbate muncind ca sofer de limuzina, va afla cine este “Adevaratul Mos Craciun” (“Crazy for Christmas”).
Sambata, 26 decembrie, de la ora 20.30, John Cusack si Kate Beckinsale se intalnesc in Ajunul Craciunului, in timp ce cumpara manusi. Desi se plac din prima clipa, acestia decid sa testeze soarta si vor sa afle daca au “Noroc in dragoste” (“Serendipity”).

Duminica, 27 decembrie, de la ora 20:30, telespectatorii il vor vedea pe Patrick Swayze in filmul “Craciun in Tara Minunilor” (“Christmas in Wonderland”). Sarbatorile familiei Saunders se anunta a nu fi grozave, deoarece tatal si cei trei copii tocmai s-au mutat din Los Angeles intr-un orasel nou, nu au niciun prieten si nici bani. Lucrurile se schimba insa cand copiii gasesc la mall o multime de bani si pornesc in goana la cumparaturi. Cand micutii simt că se apropie cu adevarat Craciunul, hotii care au ascuns banii la mall descopera ca acestia lipsesc si pornesc in cautarea copiilor care i-au lasat fara prada.

In saptamana speciala de Craciun, povestile prind viata si, la Cinema ACASA, Craciunul este in fiecare zi, de la orele 13.30 si 20.30!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Afla aici ce filme poti vedea de Craciun la ProTv!
Afla aici ce filme poti vedea de Craciun la ProTv!

Mos Craciun vine la Pro Tv cu sacul pregatit pentru toate gusturile: desene animate haioase, comedii spumoase, filme de actiune doldora de adrenalina, toate invaluite in magie!

"Ho Ho Ho", prima comedie romaneasca de Craciun, acum si pe DVD!

La evenimentul de lansare au participat toti actorii care au jucat in film, iar publicul i-a rasplatit cu o multime de aplauze. Pentru Stefan Banica Junior a fost un motiv dublu de sarbatoare: a lansat si un album de colinde de Craciun.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.