Ce explozie! 470 de actori si cascadori pentru scena din Sherlock Holmes II

Ultima actualizare: 07-10-2012 17:15
Sherlock Holmes

Printre norii de praf si pulbere, unul dintre cei mai mari detectivi din lume urca treptele unei catedrale. Scena este una remarcabila, mai ales ca la ea s-a lucrat intens.

 

Regizorul Guy Ritchie filmeaza pelicula "Sherlock Holmes II" la Strasbourg. Pentru scena speciala a exploziei au muncit sute de actori, tehnicieni si cascadori. Dar rezultatul, vazut doar din fotografii deocamdata, e deja impresionant.

Nu s-a facut nici cea mai mica economie la bani. S-au angajat 250 de figuranti, ce au fost imbracati in costume ale epocii, asta pe langa cei 220 de actori si tehnicieni. Ce nu se vede din imagini sunt saltelele special asezate pe margini, pentru ca totul sa fie in siguranta.

Exploziile controlate sunt bine puse la punct de specialisti si la ele asista echipe de medici, in caz de urgenta. Dar sunt si cazuri in care se intampla accidente.

Dublura-cascador a lui Daniel Radcliffe a suferit rani serioase la coloana vertebrala la filmarile pentru "Harry Potter And The Deathly Hallows", in timpul unei cascadorii care implica o explozie. Iar pe platourile de la "The Avengers", in 1997, a izbucnit un incendiu de proportii, potolit doar de pompieri.

Continuarea filmului din 2009 il va avea din nou in centru pe Robert Downey Jr. in rolul lui Sherlock, cu Jude Law ca Dr. Watson.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO