„Imperiul Leilor” revine miercuri la 20:30, la ProTV. Ce noutăți aduce sezonul doi

10-02-2021 19:40


Emisiunea „Imperiul leilor” începe în forță în această seară, la Protv, de la ora 20.30. Sezonul doi vine cu tineri antreprenori, dar și cu noi investitori.

Cristina Bâtlan, Dan Șucu și Bogdan Micu, se alătură lui Dragoș Petrescu și Mohammad Murad în cursa de sprijinire a celor care au afaceri la început de drum.

Noul sezon "Imperiul Leilor" pune față în față cinci investitori puternici și concurenți tineri, motivați să ajungă departe. În Imperiu, totul stă sub semnul neprevăzutului: de la afacerile prezentate în fața leilor, până la intenția de finanțare.

Echipa leilor se completează cu noi mari investitori. Dan Șucu, Cristina Bâtlan și Bogdan Micu se alătură lui Mohammad Murad și Dragoș Petrescu. Pentru ei, afacerile nu înseamnă doar bani.

Dan Șucu: „Nu există nimic mai frumos în viață decât reușita. În clipa în care reușești toate lucrurile sunt perfecte.”

Cristina Bâtlan: „Aș renunța la toți banii, pentru sănătate. Aș renunța la toți banii globali pentru pace.”

Bogdan Micu: „Dacă aș fi cel mai bogat om din lume aș investi în bioengeniring. În acele tehnologii care să ne ajute să ne facem corpul mai util.”

Timp de 13 săptămăni, leii îi vor inspira și îi vor susține pe tinerii care au nevoie de finanțare. Un concurent vine de pildă hotărât să ceară o investiție pentru ideea lui, promițând un profit care pare să nu aibă legătură cu realitatea. Rămâne de văzut dacă va primi banii.

În prima ediție, leii vor avea în fața lor idei care ne-ar putea îmbunătăți viața noastră de zi cu zi. Sunt produse, servicii și afaceri care salvează mii de vieți.

Zeci de antreprenori aspiranți vor ajunge să-și trăiască visurile sau se vor trezi la realitate. Să-i urmărim în fiecare miercuri, la Protv de la ora 20.30.


VIDEO PROTVPLUS.RO