Vladimir Draghia a iesit de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". PRO TV a fost lider de audienta cu editia de miercuri

Dată publicare: 05-03-2015 08:20
Dată actualizare: 08-03-2015 10:41


Vladimir Draghia a parasit miercuri seara reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". PRO TV a fost si miercuri seara lider absolut de audienta.

Chiar daca a trecut cu brio de proba "Comoara din cufar", el a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor, care au decis sa il trimita acasa.

In tabara din Africa de Sud mai sunt acum 6 celebritati, care se lupta pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

Celebritatile din jungla africana au avut parte de un rasfat culinar. Pana cand a fost gata cina, concurentii s-au jucat de-a..."Sunt celebru, scoate-ma de aici". Catalin si Luminita au fost Cabral si Bobonete.

Apoi, Catalin a fost ales sa-si invinga temerile la proba - "Ingropat de viu".

Andreea si Vladimir au plecat, in schimb, dupa "Comoara din cufar". Cheia era ascunsa intr-un bazin cu noroi. In tabara s-a incins apoi o petrecere.

Dupa toata distractia de peste zi, seara a venit cu momentul... despartirii. Vladimir a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor si a fost nevoit sa paraseasca tabara.

PRO TV a fost si miercuri seara lider absolut de audienta.La nivelul publicului comercial, PRO TV a obtinut un rating si o cota de piata aproape triple fata de urmatorul post clasat.

In fiecare zi, cei de acasa isi voteaza favoritii prin SMS ori apel la 1264.

Joi, provocarea junglei se numeste "Bzzz show".

Aventura in salbaticie continua in fiecare seara, de la 20:00, la PRO TV! Toate editiile emisiunii pot fi urmarite pe www.voyo.ro.


VIDEO PROTVPLUS.RO