"Căsătoriți pe nevăzute". Alți doi concurenți își vor uni destinele. Reacțiile celor doi

Ultima actualizare: 13-10-2021 20:27
cuplu casatoriti

Alți doi concurenți din emisiunea “Căsătoriți pe nevăzute” își vor uni destinele. Experții emisiunii sunt convinși că aceștia vor forma un cuplu potrivit.

Chiar dacă, la început, experții i-au ținut cu sulfetul la gură și le-au dat de înțeles că este posibil să nu le fi găsit parteneri, răspunsul a fost, în final, favorabil pentru Mihai și Andra.

Andra: Vreau să primesc afecțiune, să mă simt înțeleasă, să găsesc o persoană care să mă respecte și să fie alături de mine. Sunt emoționată și sper să fie totul în regulă.

Mihai:Motivul pentru care am ales să merg mai departe, a fost că am nevoie de cineva în viața mea. Vreau să aflu dacă voi fi eu unul din persoanele care își va găsi soția. Îmi doresc mult, s-a declanșat o flacară.

Emoționați și plini de speranță, cei doi au aflat că, în sfârșit, se vor căsători în 14 zile.

Mihai:M-am blocat puțin. Am rămas fără cuvinte. Este o veste foarte mare și încă încerc să conștientizez. Îmi tremură vocea. Partea cea mai frumoasă urmează să îneapă.Andra:
Da, sunt hotărâtă. Este un pas foarte mare pentru mine că ajung să îmbrac rochia de mireasă și ajung să cunosc propriul meu soț. Clar, nu o să dea bir cu fugiții.

După reacțiile celor doi, experții sunt convinși că aceștia chiar vor forma un cuplu potrivit.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO