Un roman a intrat prin efractie in vila lui George Clooney: "De mult ma gandeam sa fac asta". A primit 8 luni de inchisoare

Dată publicare: 22-05-2014 15:42
Dată actualizare: 25-05-2014 00:07


Vila din nordul Italiei a superstarului american George Clooney a fost sparta de un compatriot al nostru, in stare de ebrietate. El a fost condamnat la opt luni de inchisoare, informeaza site-ul QuiComo.it, citat de Mediafax.

UPDATE: Romanul in varsta de 29 de ani a fost judecat in procedura de urgenta si si-a recunoscut fapta. Judecatorul instantei din Como (regiunea Lombardia, nordul Italiei) a dispus o pedeapsa de opt luni de inchisoare pentru barbatul vinovat de furtul unei sticle de bautura care valora 20-25 de euro.

La Repubblica scria joi cum un roman a patruns prin efractie in vila lui George Clooney de pe malul lacului Como (nordul Italiei). Barbatul a fost prins aproape imediat de carabinieri, pe care i-a amenintat cu prada sa: o sticla de vin.

Presa italiana scrie ca in seara zilei de 21 mai, in jurul orei 19:30, carabinierii din Como au primit un apel la 112 de la menajera Vilei Oleandro, casa lui George Clooney din Laglio, o comuna de pe malul lacului Como. O femeie i-a chemat de urgenta pe oamenii legii, spunand ca cineva forteaza poarta proprietatii.

Ajunsi la fata locului, carabinierii l-au surprins pe roman in stare avansata de ebrietate, in vreme ce se pregatea sa fuga. Omul furase o sticla de vin din bucataria de vara a vilei si incercase fara succes sa intre si in casa, fortand usa de la intrare. Cand i-a vazut pe carabinieri, i-a amenintat cu sticla, dar a fost rapid imobilizat. "E ziua mea, m-am gandit sa intru aici, de mult ma gandeam sa fac asta", a spus romanul, potrivit Corriere della Sera. "Cautam bani, eram gata sa dau foc casei". Conform aceluiasi ziar, inainte de a junge la vila lui Clooney, romanul s-a certat si cu soferul autobuzului care l-a adus in Laglio.

De-a lungul timpului, prin vila din Laglio s-au perindat multe vedete. S-a zvonit chiar ca Brad Pitt si Angelina Jolie s-ar fi casatorit in secret acolo. De asemenea, Vila Oleandro ar fi fost folosita ca decor pentru seria "Ocean's".


VIDEO PROTVPLUS.RO