Tom Cruise a publicat posterul pentru noul film „Top Gun”. Când apare pelicula

Ultima actualizare: 16-12-2019 14:09
Tom Cruise
Getty

Tom Cruise le-a oferit fanilor săi de pe Twitter posibilitatea de a vedea, în premieră, posterul mult aşteptatului sequel al filmului "Top Gun".

Starul hollywoodian a distribuit posterul acestui lungmetraj, intitulat "Top Gun: Maverick", duminică, pe Twitter, cu o zi înainte de lansarea unui nou trailer al noii producţii cinematografice.

Posterul îl înfăţişează pe celebrul actor sprijinit de avionul său în timp ce priveşte spre două avioane aflate pe cer deasupra sa.

"Să simţi nevoia (de a pilota un avion, n.r.). Trailerul mâine", a adăugat Tom Cruise în mesajul său online.

Acest sequel, în care Tom Cruise, în vârstă de 57 de ani, va relua rolul Pete "Maverick" Mitchell, urmează să fie lansat în 2020, la 34 de ani după pelicula originală, care a avut premiera în 1986, potrivit Agerpres.

Maverick este instructor de zbor la şcoala Top Gun şi îl antrenează pe fiul lui Goose din filmul original pentru a fi pilot, la fel ca tatăl său.

Val Kilmer va reveni la rândul său la rolul său în rolul Tom "Iceman" Kazansky în acest sequel, din a cărui distribuţie mai fac parte actorii Jon Hamm, Lewis Pullman şi Charles Parnell.

Val Kilmer a publicat la rândul său posterul pe Twitter, alături de cuvintele: "Poate este extrem de frig afară, dar acest poster vă poate încălzi".

Un prim trailer pentru "Top Gun: Maverick", a cărui lansare este prevăzută pentru 26 iunie 2020, a fost făcut public la începutul acestui an.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO