Tania Budi, la 46 de ani. Vedeta a primit de la Radu Mazare un cadou cu un mesaj special

08-02-2014 08:12


Tania Budi parca nu vrea sa imbatraneasca. Desi pare de necrezut, vedeta a implinit 46 de ani. Vineri seara si-a invitat prietenii in clubul sau din Constanta, unde si-a serbat ziua.

De la petrecere nu a lipsit nici primarul Radu Mazare, un vechi amic, care i-a adus Taniei un cadou cu mesaj.

"Un pantalon de trening... stie el de ce. Am fost in Delta. Era un feeling intre noi, el incerca sa nu mai am pantaloni. Sa-i dau jos si eu trageam de pantaloni in sus. Si uite asa a ramas...", a declarat Tania.

Imbracata intr-o rochie neagra, scurta, Tania Budi si-a pus silueta in evidenta. A fost tot timpul vesela si si-a intampinat invitatii cu zambetul pe buze.

Desi a implinit 46 de ani, nu isi arata deloc varsta si atrage in continuare privirile celor aflati in jurul ei.

Nici primarul Radu Mazare nu a facut exceptie. Edilul i-a facut sarbatoritei o multime de complimente, dar s-a si tinut de glume.

RADU MAZARE: "Senzational arata. Plina de sarm si carismatica, nu s-a ingrasat... prea tare... Mai are vreo 2-3 kg in plus, fata de perioada cu pantalonii de trening, dar in rest e un model de urmat."

TANIA BUDI: "Radu e intotdeauna o surpriza placuta. El e alaturi de mine in momentele in care un om e alaturi de cineva pentru ca-l iubeste, pur si simplu, dezinteresat."

Tania Budi a fost inconjurata de prieteni, care au coplesit-o cu daruri si au petrecut alaturi de ea pana in zorii zilei.

Tags: tania budi,

VIDEO PROTVPLUS.RO