Surse: "Jack Nicholson s-a retras. Nu mai poate memora replicile din cauza pierderilor de memorie"


Ultimul update: Duminica 08 Septembrie 2013 00:32
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013 10:05
Categorie: Stiri Mondene
Jack Nicholson

Jack Nicholson s-a retras din industria cinematografica la varsta de 76 de ani, potrivit unor surse, din cauza pierderilor de memorie. Din acest motiv, starului ii este aproape imposibil sa memoreze replicile din filme.

Retragerea actorului nu a fost confirmata, dar nici negata de agentul sau, insa Radar Online scrie ca “surse autorizate afirma ca Jack s-a retras fara sa faca valva”.

Este un motiv simplu in spatele deciziei – pierderile sale de memorie. Jack are probleme din acest motiv si nu isi mai poate aminti replicile. Memoria lui nu mai este asa cum a fost odata”, potrivit Radar Online.

La cateva ore dupa ce informatia a fost preluata de cele mai mari ziare din Statele Unite, o alta sursa “autorizata” a declarat pentru NBC News ca “stirea despre retragerea lui Jack Nicholson a fost exagerata”, fara a fi facute alte precizari.

Anul acesta, in luna februarie, cand a urcat pe scena Premiilor Oscar, actorul parea sa fie in forma, insa Nicholson nu a mai jucat in niciun film din 2010. In toata cariera lui, care a inceput in anii '60, Jack Nicholson a jucat in peste 70 de filme.
 

Sursa: radaronline.com

VIDEO PROTVPLUS.RO