Vocea Romaniei, finala. Cristina Balan este marele castigator. VIDEO si FOTO

Ultima actualizare: 21-12-2015 07:16

 VOCEA ROMANIEI, FINALA. Vineri seara am aflat cine este Vocea Romaniei.

Concurentii repeta zi lumina pentru ca momentul lor din finala VOCEA ROMANIEI sa fie unul memorabil si sa-i convinga pe cei de acasa sa-i voteze.

Muzica ii face sufletul sa zambeasca - asa spune Michel despre bucuria enorma pe care o simte cand urca pe scena. E fericit ca a reusit sa transmita aceasta bucurie si celor de acasa, care l-au votat si l-au ajutat sa se apropie de marele premiu.

Michel Kotcha: "N-ar fi rau sa castig. Ar fi pentru mine un semn de integrare, ca m-au acceptat romanii pentru ce sunt."

Smiley, antrenorul lui Michel, i-a calauzit si pasii lui Tobi Ibitoye, un tanar talentat caruia ii lipsea insa, increderea in sine.

In timp, a reusit sa-i cucereasca si pe cei de acasa, iar acum se bazeaza pe votul lor si in finala.

Tobi Ibitoye: "Traiesc o alta viata, o viata cu mai multe pasiune. Parca n-am trait pana acum. Am reusit sa ma dezvolt, sa dezvolt caracterul meu de artist."

Marius Moga a fost singurul care s-a intors la Tomi Weissbuch in etapa auditiilor pe nevazute. A crezut in el, iar Tomi promite ca vineri seara va avea cea mai buna prestatie a lui.

Tomi Weissbuc: "Evolutia mea in acest concurs a fost una surprinzatoare si pentru mine pentru ca nu stiam ca pot sa fac atatea lucruri, cate am facut in acest concurs."

Sub indrumarea lui Tudor Chirila, Cristina Balan a creat momente unice la Vocea Romaniei. A adus energie, pasiune, dar si emotie pe scena.

Cristina Balan: "Am realizat un lucru important pentru mine: sa cant niste piese cu adevarat valoroase. ASta mi se pare mie castigul meu cel mai mare."

Tiberiu Albu, castigatorul celui de-al patrulea sezon Vocea Romaniei, va veni maine sa-i sustina pe concurenti. Si va urca din nou pe scena, de data aceasta alaturi de colegii lui din trupa Fameless.

Tiberiu Albu, castigatorul celui de-al patrulea sezon "Vocea Romaniei": "E un sentiment dubios. parca-mi vine sa zic: Votati, Tiberiu Albu. Mi-am dorit mult sa cant din nou aici."

Telespectatorii isi pot vota favoritii in finala de vineri seara, prin SMS sau apel la numarul 1200.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO