“Sunt un diavol in fusta”.Pozele postate online de o fata de 16 ani au infuriat-o pe mama ei celebra

Ultima actualizare: 09-09-2012 07:18
Anna Stryucova

La doar 16 ani, aceasta tanara a devenit o vedeta a internetului, dupa ce a postat sute fotografii in care isi arata farmecele. Mama este nemultumita ca fiica ei adolescenta a atras atentia mass-mediei…

Anna Stryucova este fiica unei actrite celebre in Rusia, Anastasia Zavorotnyuk. Tanara, cucerita probabil de lumea in care traieste mama ei, vrea sa devina la fel ca ea.

Pentru ca nu si-a descoperit niciun talent, Anna si-a pus in valoare frumusetea in cateva sedinte foto.

Intr-unul din pictoriale, a imitat-o pe Marilyn Monroe. A postat imaginile pe un site de socializare si a adaugat: “Numele meu este Modestia, dar, uneori, sunt un diavol intr-o fusta”. Imaginile si comentariul au infuriate-o pe mama ei, care a amenintat-o ca ii va inchide toate conturile online si ii va taia toate fondurile.

Insa Anna nu s-a lasat impresionata de ceea ce i-a spus mama ei si dupa cateva zile a facut o noua sedinta foto, de aceasta data in lenjerie intima, apoi a postat toate fotografiile pe internet.

Acestea au atras atentia intr-un mod nedorit presei din Rusia. Nu se stie cu ce a amenintat-o de aceasta data Anastasia Zavorotnyuk pe fiica ei, dar imaginile au fost sterse imediat de pe toate conturile online, iar tanara a amenintat ca va da in judecata orice ziar sau site care va publica fotografiile.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO