Stefan Banica anunta deja primele concerte de Craciun


Ultimul update: Vineri 19 Iulie 2013 07:02
Data publicarii: Marti 16 Iulie 2013 15:42
Categorie: Stiri Mondene
Ştefan Bănică Jr.

Stefan Banica continua traditia concertelor extraordinare de Craciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv, si va sustine o serie de spectacole intitulate "Alerg printre stele" pe 13, 14 si 15 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

In zilele anuntate, incepand cu ora 19.30, spectatorii sunt asteptati la un spectacol cu o atmosfera de poveste, pentru a petrece impreuna seri de neuitat, pline de emotie, bucurie si energie.

De peste un deceniu, concertele de Craciun ale lui Stefan Banica reprezinta un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna, in atmosfera magica a Craciunului. Prin spectaculozitatea si complexitatea productiei, concertele de Craciun marca Stefan Banica reprezinta un eveniment-reper pentru luna decembrie.

Stefan Banica a stabilit adevarate recorduri pentru Romania prin concertele sale de Craciun: 7 show-uri de amploare sustinute consecutiv la Sala Palatului.

"Alerg printre stele" este un show impresionant: muzica live, lumini, ecrane uriase, efecte grafice, invitati-surpriza, dans si interpretari de exceptie.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Opera Romana, librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, statia de metrou Unirii 1, magazinele Unirea (parter), Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Flanco, Diverta, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

Cu mii de concerte in intreaga tara, peste 240.000 de spectatori doar la show-urile sale de Craciun, 48 de concerte de Craciun «sold out» la Sala Palatului, Stefan Banica este unul dintre cei mai respectati si iubiti artisti din Romania, cu o cariera impresionanta de peste 25 de ani in muzica, teatru, film si televiziune.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO