Spectatorilor li s-a facut rau in sala cand au vazut acest film. Scenele de canibalism care i-au facut sa lesine

Ultima actualizare: 17-09-2016 07:03
Raw film

Mai multe persoane au lesinat si au avut nevoie de ingrijiri medicale la vizionare filmului "Raw", o productie despre canibalism, prezentata la Festivalul de Film de la Toronto.

Incidentul a avut loc in cadrul Festivalului de Film de la Toronto, iar in timpul proiectiei, cei mai slabi de inger nu au suportat imaginile violente si au lesinat, la fata locului fiind chemate mai multe ambulante, conform Hollywood Reporter.

Filmul in limba franceza prezinta povestea unei tinere vegetariene care devine canibala, dupa ce participa la un ritual satanic la scoala. Insa, filmul contine multe scene explicite, pe care multi le-ar considera insuportabile. Regia este semnata de Julie Ducournau, care debuteaza, iar eroia este interpretata de Garance Marilier.

Ryan Werner, cel care se ocupa de promovarea filmului in cadrul festivalului de la Toronto, a declarat pentru Hollywood Reporter ca a fost nevoie sa cheme ambulanta pentru persoanele care au lesinat.

"Pentru cativa dintre cei din sala, unele scene au fost prea dure si nu au suportat' a spus acesta conform Hollywood Reporter. Acesta a mai declarat ca a vazut reactii atat de puternic doar la vizionarile productiilor regizorului Lar Von Trier. Un incident asemanator a avut loc si la vizionarile filmului "Antichristul", unul dintre cele mai controversate filme din cariera regizorului danez.

Cu toate astea, "Raw" a devenit un must-see pentru fanii genului horror-gore, dupa ce a castigat premiul criticilor FIPRESCI la Cannes, anul acesta.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO