Simona Halep și Toni Iuruc fac nuntă fără dar. Petrecerea are loc într-un local din Mamaia

Ultima actualizare: 14-09-2021 19:44

Simona Halep se pregăteşte pentru cel mai important pas al vieţii: miercuri se căsătoreşte cu iubitul ei, Toni Iuruc.

Petrecerea de după cununia civilă va avea loc într-un local din Mamaia, unde marți sportiva şi familia ei au verificat ultimele aranjamente.

Va fi o nuntă fără dar - le-ar fi transmis Halep invitaţilor, care pot aduce doar cadouri simbolice. Printre cei care vor participa la eveniment vor fi Ion Țiriac, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase şi - se pare că o invitaţie a fost trimisă şi la Administraţia Prezidenţială.

În jur de 300 de oameni, aleşi pe sprânceană de cuplul Simona Halep - Toni Iuruc, au fost invitaţi la petrecere. Reuniunea va avea loc într-un local exclusivist de pe malul mării, în Mamaia. - unde, se pare, cei doi s-au cunoscut. Cea mai ieftină şampanie este aici 550 de lei.

Simona Halep şi apropiaţii ei s-au interesat cum merg pregătirile. Pe Instagram, sportiva a postat o fotografie - făcută în local - cu o cafea pe spuma căreia a fost desenată o inimă.
În timp ce ea era înăuntru, mai mulţi muncitori amenajau un tunel de lumini - la intrarea în local. Spre după-amiaza, cuplul a plecat spre casă. Îmbrăcată sport, Simona le-a zâmbit jurnaliştilor.

Simona Halep şi Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani. Prima dată au apărut împreună, în 2019, când ea a câştigat turneul de la Wimblendon. De atunci au fost nedespărţiţi. Omul de afaceri a însoţit-o pe Simona la aproape toate turneele de tenis, iar în vara acestui an i-a oferit inelul de logodnă. O bijuterie din aur alb, cu diamante - care ar valora peste 20 de mii de euro.

Detaliile petrecerii sunt secrete. Mai multe elemente de decor au fost descărcate dintr-un TIR şi duse în localul de pe malul mării. Acolo au ajuns şi părinţii Simonei.

Printre cei aşteptaţi la eveniment sunt Gheorghe Hagi, Ion Țiriac şi Ilie Năstase. O invitaţie ar fi fost trimisă şi la Administraţia Prezidenţială. Cuplu le-a transmis invitaţilor că acceptă doar cadouri simobilice.

Bărbatul cu care se căsătoreşte civil Simona Halep are 42 de ani. Ea urmează să împlinească 30 peste nici două săptămâni. Toni Iuruc este un milionar machidon. Are mai multe firme şi afaceri în publicitate şi imobiliare.

Naşii cuplului vor fi unul dintre proprietarii localului unde are loc petrecerea şi soţia lui.

Simona Halep este una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis. De-a lungul carierei a reuşit să câştige - conform site-ului WTA - peste 37 milioane de dolari. Suma o clasează în primele patru jucătoare de tenis ale lumii la capitolul financiar.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO