Sezonul 5 "MasterChef" revine cu o noua echipa de productie si noi jurati. Cine sunt noii producatori

logo masterchef

"MasterChef", cel mai vizionat show culinar, revine in aceasta toamna cu un nou sezon, plin de surprize, gata sa puna pe jar chiar si cele mai alese gusturi.

"MasterChef" va beneficia de o noua echipa de productie, condusa de Monica Senchiu si Marius Toader, doi dintre cei mai buni profesionisti din Romania.

In plus, un nou juriu de exceptie este pregatit sa coaca la foc iute rabdarea concurentilor si sa le puna la grea incercare talentul, priceperea si pasiunea pentru bucatarie, dar si sa ii ajute sa isi descopere cele mai nebanuite aptitudini, pentru a lupta in cursa pentru titlul de "MasterChef".

Formatul "MasterChef" a reintarit pozitia de lider a ProTV prin audiente record, devansand puternic alte show-uri culinare. Cel mai in voga show culinar, MasterChef a avut performante in crestere de la un sezon la altul, sezonul 4 atingand o audienta medie pe sezon cu 188% mai mare decat cea inregistrata de competitie cu un format similar.

Citește și
MasterChef
Caravana "MasterChef" a ajuns la Iasi. Eleva care a venit la preselectii in plin examen de Bacalaureat
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Cei care vor asigura cele mai inalte standarde ale profesionalismului, calitatii si creativitatii in noul sezon MasterChef din aceasta toamna sunt doi dintre cei mai buni producatori de pe piata din Romania, Monica Senchiu si Marius Toader, ei fiind responsabili de imaginea proaspata a noii editii. Cei doi sunt cofondatorii Media Factory, prima companie independenta de productie TV din Romania, care a produs 25 show-uri originale bazate pe formate sau concepte originale create de Marius Toader. Mai mult, Media Factory a creat si a exportat formate TV in peste 20 de tari de pe cinci continente si a realizat anterior mai multe documentare si productii pentru ProTV.

Experienta "MasterChef" va fi completata de un nou juriu, ce raspunde in intregime dorintelor telespectatorilor: trei exemple de talent, maiestrie si eleganta culinara. Cei trei noi jurati, care vor fi dezvaluiti in curand, sunt adevarate povesti de succes. ProTV va aduce inaintea concurentilor un juriu de exceptie, profesionisti cu o experienta indelungata in gastronomie, care sa-i ajute sa-si descopere talentul culinar si sa-si gaseasca inspiratia.

Incepand cu aceasta luna, ProTV a dat startul preselectiilor pentru a cincea editie. Emisiunea "MasterChef" invita pasionatii de gatit sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro. Caravana a ajuns deja in 7 iunie la Cluj-Napoca, in 14 iunie in Iasi si in 21 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie la Bucuresti, cu preselectiile in datele de 5 si 6 iulie.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Preselectiile
Preselectiile "MasterChef" au ajuns la Timisoara. Un concurent s-a prezentat cu o "tarta cu muschiulet si multa dragoste"

Caravana ''MasterChef'' a ajuns sambata, la Timisoara. Banatenii au insistat sa ne arate ca ei sunt ''fruncea'', asa ca au prezentat bucate traditionale, dar si retete proprii. Cei mai talentati dintre ei au sanse bune sa obtina premiul cel mare.

Caravana
Caravana "MasterChef" a ajuns la Iasi. Eleva care a venit la preselectii in plin examen de Bacalaureat

Caravana MasterChef a ajuns la Iasi. Zeci de concurenti din zona Moldovei au batut la usa succesului in gastronomie cu gustari rafinate, pe care le-au pregatit cu atentie.

INTERVIU EXCLUSIV stirileprotv.ro cu Jesica, castigatoarea Masterchef.
INTERVIU EXCLUSIV stirileprotv.ro cu Jesica, castigatoarea Masterchef. "Imi imaginam ca o sa ajung in finala"

A plecat sa caute o viata mai buna in Spania, insa dupa 8 ani isi traieste visul in Romania. Este vorba despre Jesica, asa cum au alintat-o spaniolii, castigatoarea premiului de 50.000 de euro de la MasterChef.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.