Scandalul in care este implicata Miss Rusia. De ce sunt oamenii nemultumiti ca a castigat. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 17 Aprilie 2013 06:50
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2013 07:14
Categorie: Stiri Mondene
Miss Rusia

La doua luni dupa concursul care a ales-o pe cea mai frumoasa fata din Rusia, lumea continua sa fie nemultumita de rezultat. Titlul de Miss Rusia a revenit anul acesta unei fete de 18 ani, despre care toata lumea spune ca seamana cu Angelina Jolie.

Si totusi, multi spun ca n-ar fi trebuit sa castige. Nu ca n-ar fi frumoasa, dar nu arata ca o rusoaica.

Elmira Abdrazakova s-a nascut intr-un orasel minier din Siberia. Victoria ei la concursul de frumusete a starnit un val de nemultumire, pentru ca fata are sange de tataroaica si nu arata ca o rusoaica sadea.

Pe internet, Elmira a fost bombardata cu insulte rasiste. Pe un site de stiri, cineva o descrie drept o vanzatoare de zarzavaturi, cu nimic iesita din comun. Un altul o califica drept ''o adevarata frumusete printre oi''.

''Nu inteleg cum oamenii pot insulta o fata in legatura cu originea ei. Nu ma umilesc pe mine, se umilesc pe ei insisi'', a declarat tanara.

Elmira mosteneste trasaturile orientale de la tatal ei tatar. Insa tatarii sunt una dintre cele mai vechi minoritati etnice din Rusia.

Elmira va reprezenta totusi Rusia la concursul Miss World. Ramane de vazut daca va mai fi criticata si in cazul in care aduce titlul la Moscova.

Sursa: Pro TV

Tags: miss rusia,

VIDEO PROTVPLUS.RO