Sabin Ilie a cazut la pace cu Leta! Sportivul renunta la casa din Pipera


Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 12:12
Data publicarii: Joi 14 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Fotbalistul Sabin Ilie a acceptat sa cada la invoiala cu fosta sa sotie, Leta, dupa doi ani de procese si declaratii razboinice. Intelegerea a fost parafata in prezenta avocatilor si rezolva atat problema proprietatii din Pipera, cat si a copiilor.

Sabin Ilie a fost convins de fosta sotie sa renunte la toate procesele derulate la Tribunalul Bucuresti si judecatoria Buftea. Este vorba despre procese care vizau atat dreptul de a-si vizita copiii, cat mai ales despre cel in care se disputa proprietatea din Pipera, pe care fotbalistul a afirmat in nenumarate randuri ca a construit-o din banii sai si pe care i-ar fi luat-o, printr-o inginerie financiar-contabila, fosta consoarta.

Potrivit intelegerii parafate, Sabin Ilie renunta definitiv la pretentiile asupra proprietatii de aproximativ 600.000 de euro, dupa unele estimari chiar mai scumpa, si primeste din partea Letei 200.000 de euro.

In plus, fotbalistul a fost iertat de toate datoriile pe care nu le-ar fi platit fostei sotii. Este vorba despre pensia alimentara.

Nu in ultimul rand, Sabin a acceptat sa le dea pe viitor copiilor 1000 de euro lunar. El va putea sa isi viziteze nestingherit copiii, insa trebuie sa achite cheltuieile de judecata facute pana acum.

Tags: sabin ilie,

Madalin Voicu divorteaza pentru amanta!
Catalin Crisan: Nu m-am certat cu nevasta, ci cu soacra!
Adrian Enache a pus piciorul in pragul... tribunalului: a divortat!
VIDEO PROTVPLUS.RO