Romanii au Talent, cea de a 4-a semifinala. Beniamin Dumbravan a primit Golden Buzz-ul din partea lui Florin Calinescu

×
Codul embed a fost copiat

Cea de-a 4 semifinala Romanii au Talent a adus pe scena momente incendiare care au emotionat publicul, dar si pe jurati.

10 concurenti s-au luptat, printre valuri de aplauze, sa ajunga in marea finala. Publicul a fost cel care a trimis primul norocos catre marele premiu.

Beniamin Dumbravan a primit Golden Buzz de la Florin Calinescu si, vineri, a fost cel mai votat concurent de catre public. Acum, pustiul e cu un pas mai aproape de marele premiu.

Dupa ce publicul a decis marele finalist, emotiile celorlalti concurenti au fost si mai intense. Juratii au fost nevoiti sa aleaga intre Unison Stars si Aeros, care s-au aflat pe locurile 2 si 3 in preferintele publicului.

Nu s-au putut decide, asa ca cei care s-au aflat pe locul doi in preferintele publicului gimnastii de la Aeros au mers mai departe. Ei au fost nominalizati de catre juriu si pentru premiul de originalitate in valoare de 10 mii de euro.

Citește și
Romanii au talent
Nepoata lui Bono, solistul trupei U2, urca pe scena "Romanii au talent!". Concurenta provine dintr-o familie moldo-irlandeza

Spectacol si momente unice au fost pe tot parcursul serii.

Dintre cei 50 de semifinalisti, doar 11 vor ajunge in finala, unde vor se vor lupta pentru marele premiu.

 

Citește și...
Dansatorii de la OK World Wide, cu un pas mai aproape de premiul de 120.000 de euro de la
Dansatorii de la OK World Wide, cu un pas mai aproape de premiul de 120.000 de euro de la "Romanii au talent"

Cea de-a doua semifinala a emisiunii Romanii au Talent a surprins, vineri seara, cu momente spectaloase, valuri de emotie si suspans. Zece reprezentatii inedite i-au fermecat pe telespectatori, care au trimis in marea finala un numar energic de dans.

Nepoata lui Bono, solistul trupei U2, urca pe scena
Nepoata lui Bono, solistul trupei U2, urca pe scena "Romanii au talent!". Concurenta provine dintr-o familie moldo-irlandeza

Vineri, de la 20:30, a 10-a editie a emisiunii Romanii au talent le va aduce telespectatorilor foarte multe surprize, suspans, tensiune, emotie, energie si decizii extrem de dificile.

A lasat o tara intreaga cu ochii in lacrimi. Povestea lui Lorelai Mosnegutu, fetita
A lasat o tara intreaga cu ochii in lacrimi. Povestea lui Lorelai Mosnegutu, fetita "cu maini de aur" de la Romanii au Talent

A fost o seara plina de emotie, vineri, la cea de-a patra editie a show-ului Romanii au Talent. O fetita de numai 14 ani le-a oferit o lectie extrem de puternica juriului si telespectatorilor.

Prima reactie a Paulei Rad dupa prestatia de la
Prima reactie a Paulei Rad dupa prestatia de la "Romanii au Talent". Lucreaza ca femeie de serviciu desi are 11 ani de canto

Prima editie din sezonul sapte Romanii au talent s-a incheiat in forta! Paula Rad a urcat pe scena cu stangacie, dar in momentul in care a inceput sa cante "O mio babbino caro", juratii au ramas fara cuvinte.

Recomandări
Ce a scos la iveală o avarie produsă la o conductă națională prin care se transportă păcură
Ce a scos la iveală o avarie produsă la o conductă națională prin care se transportă păcură

O avarie produsă la o conductă națională prin care se transportă păcură în depozitele „Oil Terminal” din Constanța a scos la iveală un lung și scandalos șir de nereguli.

Autoritățile din Bistrița au un nou plan pentru pârtia Cocoș, unde zăpada abia se depune - o instalație de sanie pe șine
Autoritățile din Bistrița au un nou plan pentru pârtia Cocoș, unde zăpada abia se depune - o instalație de sanie pe șine

După ce au îndatorat orașul cu 5,5 milioane euro ca să amenajeze o pârtie pe un deal mic, pe care s-a schiat puțin spre deloc în ultimii cinci ani, autoritățile locale din Bistrița insistă că locul are totuși potențial să atragă zeci de mii de turiști.

Maia Sandu mulțumește României: „Ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie”
Maia Sandu mulțumește României: „Ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie”

Preşedinta Maia Sandu a mulţumit României pentru sprijinul consecvent acordat Republicii Moldova, în cadrul unei întâlniri, joi, cu ambasadorul român Cristian-Leon Ţurcanu, transmite Radio Chişinău.