ProTV, lider absolut de audienta pe tot parcursul show-ului Vocea Romaniei. Ce concurenti i-au castigat pe jurati

Ultima actualizare: 27-10-2015 07:08

Inca 8 concurenti au reusit sa intre in lupta pentru marele trofeu "Vocea Romaniei". Antrenorii au fost incantati sa descopere noi glasuri puternice, pe care abia asteapta sa le puna in valoare ca sa ajunga apoi in finala.

Alaturi de ei au fost si peste 2,3 milioane de romani, care in minutul de aur la ora 21 faceau parte din public. Datorita lor ProTV a fost lider absolut de audienta pe tot parcursul emisiunii.

Spectacolul a fost deschis de Iulian Selea, care a impresionat-o pe Loredana cu timbrul sau grav. Paula Rotar in schimb a ajuns in echipa lui Tudor, spre dezamagirea celorlati jurati: Smiley si Loredana.

Toti antrenorii au fost fascinati de vocea Norei Denes, care a cantat din spatele cortinei. Ea l-a ales insa, pe Smiley. Moga, Smiley si Chirila s-au "duelat" apoi minute in sir pentru Adrian Tanase. Castigator a iesit Marius.

Acelasi antrenor a reusit sa o ia in echipa lui si pe Luciana Stefan. Tobi, in schimb, l-a ales pe Smiley. Loredana a decis sa-i acorde o sansa Toninei Tarnosche. Tudor a castigat batalia cu Moga pentru Delia Pitu.

In tot acest timp ProTV a fost lider absolut. La nivelul publicului comercial, cota de piata a postului a fost aproape dubla fata de cea a urmatorului post clasat.

Emisiunea poate fi vizionata integral pe voyo.ro. Spectacolul continua vinerea viitoare cu ultimele auditii pe nevazute.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO