ProTV, lider absolut de audienta, in ziua de Craciun. Care au fost show-urile preferate de romani

Ultima actualizare: 29-12-2012 02:31

Romanii au ales sa petreaca cea mai frumoasa sarbatoare din an alaturi de ProTV si le multumim pentru asta. Postul nostru a fost lider de audienta pe parcursul intregii zile, dar si pe fiecare productie in parte.

Nu au lipsit filmele de animatie, serialele atat de indragite, stirile care aduc in prim plan cele mai importante evenimente, dar si concertul lui Stefan Banica, devenit deja o traditie.

In prima zi de Craciun, ProTV a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public. Pe intreaga zi, ProTV a obtinut, in medie 5,9 puncte de rating si 17,8% din cota de piata, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul al II-lea a inregistrat un rating de 3,9 puncte si 11,7 procente din cota de piata.

Si reportajele speciale de Craciun, prezentate de Andreea Esca la ora 19:00, au fost preferatele publicului.

Imediat dupa stiri, direct din "Las Fierbinti" si-a gasit loc in casele telespectatorilor un episod special al mult indragitului serial. Aventurile "de sezon" prin care au trecut Celentano si Firicel, cei care au decis sa-l rapeasca pe Mos Craciun, au propulsat ProTV in topul preferintelor telespectatorilor.

Episodul special a inregistrat o medie de 12,2 puncte de rating si 25,3 procente din cota de piata, de aproape doua ori mai mult decat urmatorul post de televiziune.

De altfel, in minutul de aur, la 22:15, aproape 3.000.000 de telespectatori de la nivelul intregii tari erau cu ochii pe ProTV.

Petrecerea s-a mutat ulterior la Tanti Florica, gazda perfecta care a adunat in jurul ei nu doar apropiatii si familia, ci si telespectatorii ProTV.

Serialul a adunat, pe publicul comercial, 9,7 puncte de rating si 22,1 procente din cota de piata, de mai bine de doua ori mai mult decat postul urmator de televiziune.

"O noapte de Craciun", concertul extraordinar al lui Stefan Banica, a mentinut voia buna in casele telespectatorilor. In intervalul orar 23:19 - 1:02, atunci cand a fost difuzat concertul, ProTV a fost lider absolut de audienta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO