Presa internationala a dezvaluit numele actorului celebru care ar avea HIV. "Maine va avea un interviu plin de dezvaluiri"


Ultimul update: Joi 19 Noiembrie 2015 06:56
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2015 21:10
Categorie: Stiri Mondene
actor

Saptamana trecuta, publicatiile americane au dat in clocot cu o stire care ar putea zgudui puternic industria filmului. Potrivit acestora, un actor celebru ar fi diagnosticat cu HIV.

In urma cu cateva zile, mai multe publicatii au scris despre acest subiect, subliniind ca actorul ar avea o lista lunga de actrite si modele cu care a avut relatii in trecut.

"Lista de foste a actorului include o actrita castigatoare de Oscar, o actrita religioasa, o personalitate de la Hollywood cu un trecut controversat, un star TV, o personalitate media si un model", potrivit The Sun.

Luni seara, TMZ i-a dezvaluit numele: acesta ar fi nimeni altul decat Charlie Sheen. Potrivit surselor, actorul va face marea dezvaluire live, marti dimineata, in emisiunea "Today" a postului de televiziune NBC.

De altfel, NBC a promovat interviul cu celebrul actor mentionand ca acesta va face un "anunt personal major".

Actorul, numit de catre presa de scandal un “bad boy”, ar fi aflat in urma cu doi ani ca a fost infectat cu HIV, dar a tinut cu disperare secretul, speriat de faptul ca lumea se va intoarce impotriva lui.
 

 

Sursa: Pro TV

Tags: hiv, actor, emisiune, tmz,

VIDEO PROTVPLUS.RO