Personajele din universul lego revin cu un nou film. Când are loc premiera


Ultimul update: Sambata 02 Februarie 2019 12:09
Data publicarii: Sambata 02 Februarie 2019 09:02
Categorie: Stiri Mondene

Cunoscutele personaje din universul lego revin cu un nou film, care va avea premiera peste o săptămână.

Până atunci, două staruri de la Hollywood, care și-au "împrumutat" vocea pentru această producție, au mers la cafeneaua londoneză care promovează seria de filme de animație.

Au trecut deja cinci ani de la primul film Lego, când lucrurile rămăseseră în bună ordine. Dar acum cetăţenii se confrunta cu o nouă ameninţare - invadatorii din spaţiul cosmic, care dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.

Totuşi, Tiffany Haddish a lăsat să se înţeleagă că lucrurile nu vor fi chiar atât de dramatice: ”Să se aștepte să râdă în hohote, la bună dispoziție, dar și la ceva care să-i inspire."

Actriţa îşi împrumuta vocea personajului Queen Watevra Wa-Nabi - un extraterestru care îşi schimba forma.

Iar Chris Pratt revine cu personajul Emmet - un optimist incurabil.

După ce au stat răbdători la poze şi au făcut o mulţime de selfie-uri cu fanii de-o şchioapă, cei doi musafiri de la Hollywood au dat o mână de ajutor la cafeneaua LEGO din Londra.

"Cinstit, sunt doi barmani calificați acolo, în spate, eu doar am servit cafeaua preparată de ei. A fost interesant să învăț cum se prepară mocha, latte sau cappuccino, dar nu pot să spun că m-aș pricepe. Doar am dus cuiva o cafea neagră. La asta mi-aș da cam nota opt", a spus Chris Pratt.

De o parte din încasările de la această cafenea specială se vor bucura copii care au mare nevoie de ajutor.

"Suntem aici și ca să ajutăm la strângerea de fonduri pentru UNICEF. Este o organizație extraordinară care hrănește, îmbracă și furnizează vaccinuri pentru copii din întreaga lume", a mai spus Chris Pratt.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tags: lego, film, premiera,

Arma testată de polițiștii din Florida care pare desprinsă dintr-un film cu Batman
VIDEO PROTVPLUS.RO