Pericol de incendiu la MasterChef. „Pompieri! Stingeți-i focul”, a strigat Chef Foa. Cine a fost concurentul neglijent

Ultima actualizare: 26-01-2022 22:17
Pericol de incendiu la Masterchef. Pompieri!! Stingeți-i focul”, a strigat Chef Foa. Cine a fost concurentul neglijent
StirilePROTV

Fratele lui Kamara a fost la un pas să ia foc, la MasterChef, într-un moment tensionat care a avut nevoie de implicarea chefilor.

Într-o clipă de neatenție, din plita lui Musty Camara a ieșit fum. „Nu e fum fără foc” a explicat apoi concurentul, după ce lucrurile au reintrat sub control.

După ce a desfăcut lădița cu ingredientele, Musty, fratele artistului Kamara, s-a pus pe treabă și a gătit mușchi de vită cu mangetout și sos de mango cu ceapă.

„Sunt sigur, foarte sigur că o să iau șorțul cu Master Musty acasă” a spus el, optimist.

Când era aproape gata, Musty a greșit la partea de.. siguranță în bucătărie, pentru că mai avea puțin și lua foc, cu șorț cu tot.

„Musty, iei foc!! Pompieri!! Stingeți-i focul”, a strigat Chef Foa, când flăcările s-au înălțat deasupra plitei.

„Ai și efecte speciale (...) doar fumul o să te ajute să mergi mai departe”, i-a dat replica, mai în glumă, mai în serios, chef Radu Dumitrescu, dar Musty a rămas la fel de optimist: „Doamne ajută”!

„Nu e fum fără foc” a explicat apoi, în pauză Musty, ridicând din umeri.

Dezamăgirea chefilor

Musty Camara, Andreea Farcaș și Alin Marinică au gătit mușchi de vită, însă la final doar unul a plecat cu șorțul MasterChef acasă.

„Eu cred că o să ceară bis la mâncarea mea! Așa sper!”, spunea Musty înainte de a ajunge în fața juraților cu preparatul său.

La început însă, Andreea Farcaș n-a fost încântată de ceea ce a găsit sub cutie. „Nu obișnuiesc să gătesc vită!”, a mărturisit ea, iar rezultatul l-au apreciat jurații.

Alin Marinică a fost copleșit de emoții când a ajuns cu preparatul în fața chefilor. El a pregătit mușchi de vită la cuptor și ficat cu mango.

„Tu ai greșit cel mai puțin în seara asta!”, i-a spus Chef Foa, astfel că  Alin și-a păstrat locul în competiție.

„Sentimentul general pe care îl avem este dezamăgire!”, a tras concluzia chef Radu Dumitrescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO