"Nu am mai facut sex de patru luni". Declaratia la care niciun barbat nu se astepta din partea ei

Ultima actualizare: 03-05-2013 07:05
Josie Gibson

Daca anul trecut lumea intoarcea privirea in alta directie cand aparea in costum de baie, acum lucrurile s-au schimbat. In 12 luni, vedeta din Marea Britanie a slabit considerabil si arata foarte bine.

Josie Gibson demonstreaza ca atunci cand exista ambitie, orice este posibil. Blonda a reusit prin sport si diete sa dea jos cateva kilograme bune. Insa nu acesta este motivul pentru care a ajuns, din nou, in atentia presei mondene.

Josie a declarat ca ea si siubitul ei au decis ca ar fi bine sa stea o perioada departe unul de celalalt, in speranta ca astfel va reaparea pasiunea pierduta din cuplu.

"Am luat o pauza. Am devenit cei mai buni prieteni si am uitat cum e sa fim iubiti. S-a pierdut pasiunea. Nu am mai facut sex de 4 luni, dar nu am nicio problema cu acest aspect. Apetitul meu sexual nu este atat de puternic, as putea sa stau ani buni fara sa fac sex. Cred ca Luke a mers deja la un bordel. Glumesc, insa nu cred ca el poate sa reziste asa mult fara a avea relatii intime", a declarat Josie pentru The Sun.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO