Noul sezon MasterChef a inceput la PRO TV. Concurentii vor trece prin probe noi si spectaculoase

×
Codul embed a fost copiat

Indragita emisiune aduce in fata telespectatorilor probe noi si spectaculoase, care vor pune la grea incercare rezistenta si creativitatea concurentilor.

Cei care vor sa obtina mult ravnitul sort si sa ajunga in bucataria Masterchef trebuie sa-i convinga inainte de toate pe cei 3 mari sefi: Samuel Le Torriellec, Razvan Exarhu si Liviu Popescu.

Dintre miile de concurenti care s-au prezentat la preselectiile Masterchef organizate peste tot in tara, doar cateva zeci au reusit sa ajunga in fata celor trei sefi. Printre cei selectati sunt: arhitecti, stomatologi, vopsitori auto sau antreprenori. Toti au insa o pasiune comuna: gatitul, iar in fata ochilor niste jurati pe cat de severi, pe atat de carismatici.

Liviu Popescu: "Ma simt foarte bine, ma obisnuiesc in aceasta postura de chef. Experienta e extraordinara, o visez inca."

Chef Exarhu ar descrie cel de al 7-lea sezon in trei ingrediente: "Coriandru, fructe de padure, trufe. Suntem in bucataria Masterchef, aici se intampla actiunea, aici am gatit. Aici aflati ce se va intampla in acest sezon si cu ce ma ocup."

Citește și
juriu masterchef
Noul sezon Masterchef promite pasiune, expertiza si tehnica desavarsita. Ce preparate i-ar pregati juratii Andreei Esca

Cu peste 25 de ani de cariera, Samuel a recunoscut: nicaieri nu este ca in Romania, iar MasterChef este pentru el o vesnica sarbatoare.

Samuel: "Am gatit 24 de ani, aici e foarte frumos. Acesta e un fel de Craciun pentru mine, e un plus, incredibil de frumos!"

Asadar, acesti trei jurati pretentiosi vor decide cine va lua premiul de 50.000 de euro. Dar mai este pana atunci. Masterchef a debutat luni, de la ora 20:30, la Pro Tv.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Transfer la FCSB: ”Am primit undă verde”
NEWS ALERT Transfer la FCSB: ”Am primit undă verde”
Citește și...
Sarmale de MasterChef. Cum sa faci cele mai bune sarmalute moldovenesti cu carne de miel, de porc sau de vita
Sarmale de MasterChef. Cum sa faci cele mai bune sarmalute moldovenesti cu carne de miel, de porc sau de vita

Desi sunt mai degraba printre specialitatile de Craciun, sarmalutele sunt dorite de multi si pe masa de Paste, asa ca va invatam o reteta de Masterchef.

Noul sezon Masterchef promite pasiune, expertiza si tehnica desavarsita. Ce preparate i-ar pregati juratii Andreei Esca
Noul sezon Masterchef promite pasiune, expertiza si tehnica desavarsita. Ce preparate i-ar pregati juratii Andreei Esca

Pasiune, expertiza si tehnica desavarsita. Iata cele trei elemente pe care noul juriu le va aduce in fata telespectatorilor, in noul sezon ''MasterChef '.

Razvan Exarhu, sfaturi de Masterchef pentru Sarbatori vegetariene.
Razvan Exarhu, sfaturi de Masterchef pentru Sarbatori vegetariene. "Spiritul Craciunului nu sta intr-o halca de carne"

Razvan Exarhu isi sufleca manecile si trece la treaba din postura de jurat Masterchef, in primavara anului urmator. Chiar daca mai avem putin si pe masa vor sta sunculita, piftia, sarmalele si cirnati, Razvan ne propune si alte preparate de sarbatoare.  

Recomandări
Guvernul va aproba astăzi programul pentru alegerile prezidențiale. Calendarul desfășurarii votului în diaspora. DOCUMENTE
Guvernul va aproba astăzi programul pentru alegerile prezidențiale. Calendarul desfășurarii votului în diaspora. DOCUMENTE

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de marţi programul calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea Preşedintelui României din anul 2025.

Un obiect cu care hoții tezaurului dacic ar fi dat spargerea în Muzeul Drents, găsit într-un canal din zonă
Un obiect cu care hoții tezaurului dacic ar fi dat spargerea în Muzeul Drents, găsit într-un canal din zonă

Poliţia olandeză a recuperat un baros, luni după-amiază, dintr-un canal aflat în apropierea Muzeului Drents. Este posibil ca obiectul să fi fost folosit de autorii jafului de sâmbătă, care au furat din muzeu piese din tezaurul dacic aparţinând României.

Pilonul 3 e tot mai căutat. Pensia pe care o poate primi un român cu 5.300 lei salariu, după 40 de ani de contribuții
Pilonul 3 e tot mai căutat. Pensia pe care o poate primi un român cu 5.300 lei salariu, după 40 de ani de contribuții

Cu gândul la bătrânețe si la vremurile tulburi pe care le trăim, tot mai mulți români încep să economisească.