Ultima fita in materie de gadgeturi: iPad cu diamante de 4400 de dolari

Ultima actualizare: 11-07-2012 13:56

Luxul e la mare cautare. Si nu numai pe la noi, ci si pe alte meleaguri, pentru ca peste tot exista domni sau doamne gata sa isi etaleze ultimele achizitii scumpe.

 

De exemplu, daca dai o fuga pana in Marea Britanie, gasesti noul model de iPad, special conceput pentru iubitorii de diamante. E acoperit si cu aur de 24 de carate si te usureaza de 4.400 de dolari, dar castigi inima iubitului/iubitei.

Tableta de la Apple e printre cele mai cautate cadouri de Craciun.

Pe Bond Street din Londra, luxul e la el acasa. Aici gasesti minunatele produse Loius Vuitton, Bulgari sau Chanel. Si comerciantii nu se plang prea tare de clienti anul acesta, pentru ca buzunarele se deschid de Craciun, iar hainele, accesoriile si cosmeticele se vand mai bine decat, de exemplu, bijuteriile si ceasurile.

Si, daca tot vorbeam de ceasuri, la magazinul William and Son din Londra gasesti ceasul Breguet Tradition Fusee Tourbillon. Are limbi din aur de 18 carate si e facut din platina si safire. Pretul e unul de vis: 179.000 de dolari.

Daca pe barbati i-am rezolvat, vine vremea si pentru doamne. Le-am pregatit o geanta din piele de crocodil, incrustata cu diamante, de 39.000 de dolari.

Alte idei de cadouri de Craciun gasesti in materialul video alaturat. Bani sa fie!

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO