Mult a fost, putin a ramas. Cel de-al 9-lea sezon ''Las Fierbinti" revine in forta la ProTV, joi de la 20:30

24-02-2016 18:13

Las Fierbinti", cel mai urmarit serial romanesc din ultimul deceniu, revine in forta la Pro Tv joi seara, de la 20:30. Cel de-al 9-lea sezon se anunta unul cu si mai multe poante ca pana acum. Asadar, pregatiti-va pentru o portie serioasa de ras.

Credeati ca nimic nu mai poate sa va surprinda? Ei bine, noi am tras cu ochiul pe platourile de filmare din Fierbinti si ne permitem sa va contrazicem. Le-am gasit pe indragitele personaje in ipostaze surprinzatoare.

Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti: "Eu pot sa spun de grupul meu, Giani, Dorel, Bobita... intra in tot felul de buclucuri, iar nu le ies combinatiile. Ma asteptam ca Mimi Branescu sa fi scris si el in sezonul asta sa ne iasa si noua, ma. Sa ramana si Giani cu o fata frumoasa, sa castigam si noi niste bani pe bune si sa fie ai nostri. De data asta e o combinatie si mai proasta, l-a bagat pe Ardiles sa ne fure din casa..."

Reporter: "V-ati gandit sa castigati un ban din munca cinstita?
Mihai Margineanu, Ardiles din Las Fierbinti: Asta e munca cinstita? Nu... Asta nu e munca cinstita. Munca cinstita e aia pe care o sa o vedeti in sezonul noua."

Adrian Vancica, Celentano din Las Fierbinti: “O sa fie o serie foarte buna, cu tot ce inseamna o bautura buna. Vesela, te binedispune, glume multe si foarte bune si o atmosfera minunata."

Ionut Ciocia, Branzoi din Las Fierbint: "Fac bine, impreuna cu iapa mea, cu situatiile amuzante scrise de Mimi Branescu, din ce in ce mai amuzante, speram sa va distram, sa ne facem si mai de ras. "

Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinti: "Sa se uite pentru ca, cum i-am obisnuit pana acum, nu cred ca o sa dezamagim nici de acum incolo. E foarte, foarte bun."


VIDEO PROTVPLUS.RO