Matthew McConaughey, dezvăluiri inedite. Soția lui și-a folosit placenta la plantarea unui pom

Ultima actualizare: 17-11-2020 15:55
Matthew McConaughey

După naștere, femeile aleg să își folosească placenta în diferite moduri, însă una dintre cele mai bizare alegeri au făcut-o Matthew McConaughey și soția lui, Camila. Aceștia au ales să o amestece cu pământ pentru a crește un pom fructifer.

Cu 12 ani în urmă, Camila, soția lui Matthew McConaughey, a plantat semințe de mango alături de placenta copilului lor, Levi, scrie dailymail.com.


Familia a mâncat din fructele obținute nouă ani mai târziu, iar într-un interviu acordat în cadrul emisiunii “The Ellen DeGeneres Show”, Matthew, în vârstă de 51 de ani, a susținut că a fost unul din cele mai bune fructe de mango pe care le-a mâncat vreodată.


Matthew a explicat cum au mâncat fructul împreună, ca o familie, astfel onorându-l pe fiul lor pentru contribuția adusă la creșterea pomului.
"Pomul de mango a făcut fructe nouă ani mai târziu, pe care apoi le-am mâncat împreună în familie pentru a sărbători ziua fiului nostru cel mare. Felicitări fiule, ai ajutat la fertilizarea copacului!"


În momentul de față, Matthew și Camila se află în autoizolare împreună cu cei trei copii ai lor, Levi, Vida și Livingston, alături de mama artistului, Kay.
Familia locuiește în această formula de șapte luni, suficient cât Matthew să zică în glumă că mama lui este al patrulea copil al familiei.


"Lucrurile sunt așa de atât de mult timp, încât când cineva mă întreabă câți copii am în casă, eu răspund: Patru copii, unul de 12 ani, unul de 10, unul de 7 și unul de 88 de ani", a mai spus actorul în cadrul show-ului.


Sursă foto: Getty Images

 

Vezi și: TikTok te învață cum să îți petreci timpul în pandemie

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO