MasterChef, un nou sezon din această toamnă. Chef Silviu Chelaru, despre pasiunea sa


Ultimul update: Sambata 13 Iulie 2019 20:05
Data publicarii: Sambata 13 Iulie 2019 19:10
Categorie: Stiri Mondene

Masterchef revine în această toamnă la Pro TV! Pasiunea pentru gusturile rafinate au adus împreună trei personalităţi în juriul celui mai bun show culinar din lume.

Chef Silviu Chelaru şi expertul în vinuri Cosmin Tudoran, doi dintre juraţi, şi-au dat sâmbătă întâlnire la un festival de mâncare din Bucureşti.

Cu pizza cu trufe şi un pahar de frizzante şi-au început ziua Chef Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran. Apoi au gustat frigărui cu carne.

Chef Silviu Chelaru şi-a descoperit pasiunea pentru gătit din copilărie. A lucrat în domeniul gastronomic atât în ţară, cât şi în Anglia, unde a gătit într-un restaurant cotat cu stele Michelin. A visat să aibă propriul lui restaurant şi şi-a transformat dorinţa în realitate, în Cluj-Napoca. Mai în glumă, mai în serios, spune că acum se simte ... că într-o relaţie.

Chef Silviu Chelaru: „E exact aceeaşi chestie. În momentul în care ţi-ai investit veniturile, timpul, energia, kilogramele, totul, cam aia e. Atât timp cât vrei să faci viaţa din ceva, numai aşa poţi. Fără un pic de oboseală şi un pic de tras nu ajunge nimeni. Scopul meu în concursul ăsta. Sper să trezesc interesul şi să arăt tuturor tinerilor că cu un pic de muncă şi de voinţă, deşi durează o vreme, poţi să ajungi să faci ceva ca lumea şi să ţi se vadă meritele.”

Cosmin Tudoran este artist la bază, dar şi unul dintre cel mai pasionaţi experţi în vinuri din România. A jurizat competiţii internaţionale şi, în acelaşi timp, a mâncat în restaurante premiate din toată lumea. Iar în curând va pune creaţii culinare la loc de cinste, alături de vinul potrivit, la Masterchef.

Cosmin Tudoran: „Sper să fie un produs extraordinar, să fie mâncabil, băubil, colorat, să fie super interesant de privit. De data asta, în sfârşit pun mâncarea şi vinul la acelaşi nivel. Tre' să recunosc că sunt mâncau, îmi place să mănânc. Nu vreau să mă consider un super profesionist în ale gătitului, dar eu sunt de partea cealaltă, omul care face legătura între mâncare şi vin.”

Cosmin Tudoran şi chef Silviu Chelaru vor face echipă cu Chef Joseph Hadad în juriul Masterchef. Din această toamnă, la Pro TV!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Cine vor fi noii juraţi MasterChef. Unul dintre ei a devenit celebru şi ca artist
Nou sezon MasterChef, la Pro TV. Au început preselecțiile
Juratul Masterchef Razvan Exarhu si-a lansat cartea
VIDEO PROTVPLUS.RO