Mark Zuckerberg şi-a cumpărat în secret vile de 60 de milioane $. De ce le-ar putea demola


Ultimul update: Vineri 03 Mai 2019 14:34
Data publicarii: Vineri 03 Mai 2019 14:26
Categorie: Stiri Mondene
Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan

Două proprietăţi de lux pe malul Lacului Tahoe au ajuns în proprietatea şefului Facebook printr-o serie de tranzacţii extrem de misterioase.

Şeful Facebook a investit aproape 60 de milioane de dolari în achiziţia a două proprietăţi vecine pe malul Lacului Tahoe din vestul Statelor Unite, la graniţa dintre Nevada şi Caluifornia. Aceasta este o zonă unde şi alţi magnaţi ai lumii IT şi-au cumpărat vile în ultima perioadă, fiind relativ aproape de Silicon Valley.

Potrivit tabloidelor, Zuckerberg a încercat să păstreze complet secretă achiziţia, cerând chiar şi ştregerea imaginilor cu cele două proprietăţi, chiar şi de pe site-ul agenţiei imobiliare care a intermediat tranzacţia. El ar fi apelat la o firmă intermediară, pentru ca numele său să nu apară nicăieri, vrând să păstreze cât mai ascunsă viaţa sa privată.

Ambele clădiri, extrem de luxoase şi dotate chiar şi cu un mic port pentru iahturi, ar putea însă să fie demolate, deoarece datează din perioada interbelică şi nu au dotări moderne. Zuckerberg a procedat aşa cu câteva construcţii cumpărate în California pentru o sumă totală de 50 de milioane de dolari, pe care le-a dărâmat apoi, construind în locul lor o vilă mai modestă, dar modernă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO