Madalina Ghenea neaga cearta cu Gerard Butler. Actorul scotian s-a simtit minunat in Romania

Ultima actualizare: 27-07-2013 02:00
Madalina Ghenea neaga cearta cu Gerard Butler. Act...
Interviu in exclusivitate cu Madalina Ghenea pe pl...

Din Italia, unde s-a intors pe platourile de filmare ale serialului "Borgia", frumoasa actrita Madalina Ghenea spune raspicat ca nu s-a certat cu iubitul ei, Gerard Butler, in vacanta din Romania.

Dimpotriva, cei 2 indragostiti s-au simtit minunat, iar starul de la Hollywood a fost cucerit pe deplin de Romania, pe care o considera o tara extraordinara. Se va adauga cu siguranta pe lista personalitatilor care au numai cuvinte de lauda despre tara noastra.

Radiind de fericire, Madalina povesteste ca Gerard a fost extrem de impresionat de tara ei natala.

Actorului i-a placut extraordinar ce-a vazut pe meleagurile noastre si i-a marturisit iubitei ca nu-si putea dori o vacanta mai frumoasa.

Din nefericire, tot ce e frumos are si un sfarsit... Care, in acest caz, nu a fost provocat de o cearta , asa cum s-a speculat, ci de.. angajamentele profesionale. Madalina a trebuit sa se intoarca pe platourile de filmare din Italia, unde am si surprins-o, de altfel.

In serialul extrem de popular in Italia, Madalina interpreteaza rolul sotiei lui Cesare Borgia. Productia franco-germana, regizata de Tom Fontana, a ajuns la al doilea sezon si are un buget de aproape 40 de milioane de dolari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO