Madalina Ghenea si-a gasit un nou iubit. Posteaza poze cu el pe Instagram, dar fara sa lase sa i se vada chipul

Ultima actualizare: 19-06-2016 07:48

Madalina Ghenea merge mai departe si iubeste din nou. Frumoasa romanca refuza sa mai sufere dupa designerul Philipp Plein asa ca i-a acordat o sansa unui alt barbat. Madalina a postat deja pe Instagram o poza cu noua ei cucerire.

De cealalta parte, nici fostul logodnic nu sta degeaba. Philipp Plein se afiseaza cu o alta romanca, in varsta de 26 de ani.

In fotografia postata pe Instagram, Madalina Ghenea apare intr-o ipostaza romantica, insa cel care o insoteste nu isi arata chipul.

Cei doi par prinsi intr-un joc al seductiei dupa o cina romantica. "Regele si regina" si "Doar noi doi" sunt descrierile folosite de ea. Ciudat este ca imaginea a fost ulterior stearsa spre dezamagirea fanilor.

In paralel si fostul ei logodnic, Philipp Plein traieste intens o noua idila. Culmea, tot cu o romanca. Designerul se afiseaza cu modelul Andreea Sasu, o tanara de 26 de ani pe care o rasfata cu tot felul de cadouri.

Iubirea dintre Madalina Ghenea si Philipp Plein a durat doar doua luni. Ea si-a tatuat numele lui pe gat, iar neamtul milionar si-a scris pe brat - Madalina. Amorezii si-au facut si o cruce pe degetul inelar, ca un fel de legamant pe viata.

Philipp Plein catre Madalina: "Uita-te la mine, dragostea mea. Iubesc degetele tale."

Dar pentru ca el s-a intors la fosta iubita, un manechin din Rusia, Madalina a fost nevoita sa mearga la doctor ca sa scape de cele doua tatuaje, dupa care si-a sfatuit admiratorii sa nu fie navalnici, cum a fost ea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO