Locul în care vă puteţi urca în maşina lui James Bond. E prima dată când este expusă

Ultima actualizare: 10-03-2019 08:59

Fanii lui James Bond sunt invitaţi la o expoziţie specială, dedicată spionului lor favorit. Este prima oară când un astfel de eveniment are loc la New York, aşa că organizatorii au ţinut ca experienţa să fie deosebită.

Printre atracţii se numără şi maşina agentului 007, un model de Aston Martin folosit până acum în 7 filme din seria Bond.

Vizitatorii sunt călăuziţi de efecte luminoase, care îşi schimba culoarea ca un cod cifrat, ce urmează să fie decriptat. Secvenţe din cele 24 de filmele cu spionul Maiestăţii sale sunt proiectate pe unele dintre maşinile folosite de James Bond.

Dintre toate super-masinile agentului 007, aceasta este cea favorită: modelul DB5 și-a început cariera în 'Golden eye'. La filmări s-au folosit trei maşini, iar aceasta e una dintre ele.

Până acum, numai 7 exemplare din acest model au apărut pe ecran, așa că vorbim despre un club foarte restrâns.

Pe lângă maşinile lui Bond, pe cât de elegante, pe atât de rapide, sunt expus multe obiecte din ... "arsenalul" faimosului spion. De la aparent banale căni de cafea, la ochelari cu camere de filmare minuscule, legitimaţii MI6, laptopuri

Cinefilii fascinaţi de aventurile spionului Maiestăţii sale vor recunoaşte şi aceasta machetă a maşinii incendiate în scenă de final a filmului Skyfall.

O secţiune aparte este dedicată schiţelor realizate de Sir Ken Adam, scenograful care a imaginat decorurile filmelor cu James Bond.

Următorul film din serie, episodul 25, îl va avea în rolul principal tot pe Daniel Craig şi va fi lansat la anul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO