Lacrimi de bucurie la "Dansez pentru tine". Jojo si Ionut au plecat acasa cu premiul cel mare

Ultima actualizare: 09-07-2012 08:04

A fost marea finala, in urma careia au fost desemnati castigatorii. Jojo si Ionut Tanase au ridicat cu emotie trofeul si au primit incantati cecul in valoare de 60.000 de euro.

Infruntarea din ringul visurilor a fost rasplatita de public cu ropote de aplauze, iar de juriu cu o multime de note de 10.

In culmea fericirii au fost Jojo si Ionut atunci cand au primit vestea cea mare, dupa doua luni de repetitii extenuante au iesit invingatori. Cu lacrimi in ochi si glasul tremurand de atata bucurie au multumit publicului pentru ca a avut incredere in ei.

Premiul cel mare, de 60.000 de euro, il va ajuta pe Ionut sa isi indeplineasca visul pentru care a intrat in concurs, fratii lui se vor putea bucura de casa pe care nu au avut-o niciodata.

Catrinel Sandu si partenerul ei, Ionut Ionescu, au iesit pe locul al doilea si au fost rasplatiti cu 20.000 de euro. Cea mai eleganta pereche, asa cum a fost descrisa de Mihai Petre, a facut spectacol si a primit doar note de 10 pentru musical-ul de poveste.

Pepe si Andreea Toma, clasati pe locul al treilea, au fermecat juriul. La musical au primit 10 pe linie. Iar la flamenco Pepe l-a impresionat pe Mihai Petre, dupa ce a dansat si a si cantat live in acelasi timp.

In ringul dansului s-au intors si echipe din sezoanele trecute: Andreea Balan si Petrisor Ruge, Laura Cosoi si Bogdan Boanta, dar si Aylin, Roxana Ionescu si Alex de la trupa Zero, impreuna cu partenerii lor.

Mihai Petre a facut si el o demonstratie, impreuna cu sotia sa.

Vineri seara, la "Dansez pentru tine", au fost oferite premii in valoare totala de peste 160.000 de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO