Jude Law revine pe marile ecrane, intr-un thriller plin de suspans: "Marea Neagra". Filmarile s-au facut intr-un submarin

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23

Jude Law revine pe marile ecrane, intr-un thriller plin de suspans, intitulat "Marea Negra''. El intra in pielea unui marinar care porneste in cautarea comorii aflate la bordul unui submarin german, scufundat in al Doilea Razboi Mondial.

Filmarile n-au fost usoare, caci s-au derulat in mare parte chiar intr-un submarin, si inca unul nu foarte sofisticat. Jude Law joaca rolul unui scotian care aduna o mana de temerari si porneste cu ei in cautarea comorii, cu promisiunea ca aurul se va imparti frateste. Doar ca, pe masura ce se apropie de comoara, fiecare incepe sa-si doreasca si partea celorlalti. Asa ca, pe langa pericolul misiunii, la bord se declanseaza un adevarat razboi.

Jude Law: ''Filmele cu submarine sunt un gen anume si functioneaza pentru ca, daca se intampla ceva rau in acel mediu, esti mort, deci tensiunea este deja foarte ridicata''.

Ca sa se pregateasca pentru rol, Jude Law a petrecut patru zile pe un submarin american, antrenandu-se langa rachete nucleare si dormind in aceeasi camera cu alti 18 barbati.

Kevin Macdonald, regizor: ''E Jude asa cum nu l-ati mai vazut niciodata. Are o interpretare foarte indrazneata si masculina."

Mare parte din filmari s-au derulat la bordul unui submarin sovietic aflat acum intr-o colectie privata. Spatiul era stramt si nu tocmai comod.

Michael Smiley, actor: ''Se pare ca rusii, atunci cand au construit aceste submarine, au uitat ca trebuie sa fie si oameni la bord. Au aruncat niste hamace intr-un colt si asta e tot''.

In ciuda numelui, echipa de filmare nici macar n-a vizitat Marea Neagra. Filmul are premiera mondiala pe 5 decembrie 2014.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO