Jay Jay Phillips, un star al show-ului America's Got Talent, răpus de COVID. Artistul avea 30 de ani

Ultima actualizare: 04-12-2021 08:06
jay jay phillips
Getty

Jay Jay Phillips, un muzician cunoscut mai ales pentru că a concurat la "America's Got Talent", a murit din cauza COVID-19. El avea 30 de ani, potrivit FOX News.

Phillips, care ar fi fost nevaccinat, s-ar fi luptat cu virusul în timpul sărbătorii de Ziua Recunoștinței și se presupune că starea lui se înrăutățea, potrivit membrilor familiei care au vorbit cu TMZ.

Familia i-a spus să meargă la spital, dar acesta a refuzat. Prietena și mama lui Phillips l-au găsit mai târziu mort în locuința sa.

Tatăl său, care locuia cu artistul, se află în prezent în spital, conectat la Terapie Intensivă, potrivit publicației.

Trupa sa a confirmat vestea vineri pe rețelele de socializare. "Cu mare tristețe vă informăm pe toți de pierderea colegului de trupă/fratelui/prietenului nostru. Încă nu pare real și am da orice să schimbăm asta. Vă rugăm să respectați familia, precum și dorințele noastre în timp ce ne luăm timp pentru a plânge și a procesa această pierdere dăunătoare", a scris trupa pe Instagram.

"Ne este dor de tine, frate, în fiecare secundă din fiecare minut, din fiecare zi. Îți mulțumim că ne-ai învățat pe toți să râdem mai mult. Rock în Paradis", a încheiat declarația.

Phillips a participat la sezonul 4 al serialului de concurs de talente de la NBC și a fost eliminat. Ulterior a apărut în sezonul 12, dar a fost eliminat din nou.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO