Israela Vodozov a murit la 68 de ani, după ce recent divorţase de Liviu. Cum a fost găsită

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Moarte cu semne de întrebare, vineri seară în Capitală. Fosta balerină Israela Vodovoz, a fost găsită fără viaţă, la 68 de ani.

Apropiaţii au dat alarma, după ce femeia nu le-a mai răspuns la telefon de câteva zile. La o primă evaluare anchetatorii nu au observat urme de violenţă pe corp.

Aseară avocata Israelei, speriată că femeia nu răspunde la telelefon, s-a dus la locuinţa acesteia de pe bulevardul Mihail Kogălniceanu, cu poliţiştii. După ce au văzut că nimeni nu răspunde , agenţii au spart uşa şi i-au găsit trupul neînsufleţit pe podeau din baie.

Rodica Bucur, avocat: "N-a căzut lateral pur şi simplu la podea. Am fost anunţată de către o bună prietenă de-a doamnei ISralela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile. M-am ingrijorat şi din primul moment am ştiut că s-a întâmplat ceva. Se presupune că nu au fost urme de violenţă."

Apropiaţii nu se aşteptau la o astfel de tragedie, însă avocata ei spune că a observat unele schimbări. "Am observat o schimbare începând de la jumătatea anului trecut la dna Israela. Îi ceream, o rugam să iasă mai mult, să facă mişcare. Din păcate am observat o creştere în greutate în ultimele luni."

Israela s-a mai confruntat şi în trecut cu astfel de probleme, pentru că a suferit de astm şi boala a făcut-o să se izoleze. În urmă cu un an femeia a divorţat de soţul ei, Liviu, care era cu aproximativ 20 de ani mai tânăr. Se pare că de atunci locuia singură, deşi are doi copii, care însă stau mai mult în Israel.

Copiii sunt aşteptaţi sâmbătă în ţară şi ei sunt cei care vor decide dacă femeia va fi înmormântată aici, sau îi vor duce trupul neînsufleţit în Israel.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO