Intrare libera pentru copiii sub 12 ani la festivalul METALHEAD Meeting 2014

29-05-2014 14:28


concerte

Copiii sub 12 ani vor avea intrare libera la festivalul METALHEAD Meeting 2014, care va avea loc in data de 7 iunie 2014, la Arenele Romane din Bucuresti.

Ca urmare a numeroaselor solicitari venite din partea parintilor, organizatorii au decis sa permita intrarea libera copiilor, singura conditie fiind ca acestia sa fie insotiti de un adult, cu bilet valabil.
Am luat aceasta decizie pentru a inlesni accesul copiilor, alaturi de parintii lor, la evenimentele culturale si la muzica rock de calitate. Vrem sa avem o generatie viitoare de rockeri, asa ca ii asteptam pe cei mici la festival!”, au anuntat organizatorii.

Copiii cu varsta de peste 12 ani vor avea nevoie de bilet cu pret intreg, pentru a avea acces la METALHEAD Meeting 2014.

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.Myticket.ro, www.Bilete.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane).

Biletele se pot cumpara in format fizic si in reteaua de magazine UMAN toata tara, magazinele Senia, Perfect Tour si club Rockstadt din Brasov.

Biletele costa 100 de lei Acces General si 140 de lei Golden Circle, preturile ramanand nemodificate si in ziua concertului, la intrare.

Line-up-ul complet METALHEAD Meeting 2014 este compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, in data de 7 iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) si Sincarnate (Romania).

METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro.

Pagina oficiala de Facebook
Facebook Event

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO