Incepe caravana “Romanii au talent”! 7 orase, 3 mari premii, un erou national

×
Codul embed a fost copiat

Caravana “Romanii au talent” da startul cautarilor urmatorului erou national! Mihaela Radulescu, Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis pornesc pe 30 septembrie in aventura cautarii celui mai talentat roman. Prima oprire: Brasov.

Dupa ce timp de patru sezoane a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, competitia talentelor continua. Editia a cincea “Romanii au talent” reincepe cautarile pentru noi talente autentice, pregatite sa impresioneze milioane de romani si gata sa demonstreze ca merita sa fie urmatorul erou national.

Cel mai urmarit show de divertisment, care a atins audiente record in istoria masurata a televiziunii porneste in calatoria de descoperire a talentului impreuna cu un nou juriu si alaturi de gazdele show-ului, Smiley si Pavel Bartos. Vor fi vizitate 7 orase, in care sunt asteptati toti cei care considera ca au un talent special, autentic, deosebit. Spectacolul si povestea din spatele talentelor vor fi prezentate publicului incepand cu primavara anului viitor.

Primul oras in care va poposi caravana talentelor anul acesta este Brasov, pe 30 septembrie la Hotel Kronwell, fiind urmat de Galati pe 4 octombrie la Casa de Cultura a Sindicatelor, Cluj-Napoca pe 8 octombrie la Hotel Belvedere, Timisoara pe 14 octombrie la Hotel Lido, Craiova pe 20 octombrie la Teatrul National Marin Sorescu, Chisinau pe 29 octombrie la Hotel Codru si Iasi pe 4 noiembrie la Hotel Unirea. Toate auditiile din cele 7 orase vor avea loc la ora 10:00.

“Va fi o imensa bucurie sa cunosc si sezonul acesta oameni cu totul speciali. Iar faptul ca juriul va avea o formula un pic schimbata in acest an, va fi un alt aspect inedit. Asadar, astept la preselectii oameni talentati si inimosi din toata tara, pentru ca va fi o experienta senzationala!”, a spus Andra despre noul sezon Romanii au talent

Citește și
brio sonores
Surpriza oferita de Brio Sonores intr-un supermarket din Romania. Experiment din partea echipei La Maruta
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

“Vine o vreme cand te prinzi ca cea mai valoroasa avere e in tine, nu pe tine, in garaj sau in casa. Si ceea ce ai in tine trebuie scos la iveala, trebuie aratat lumii, ca sa devina bucurie, satisfactie, cariera. Daca nu te incurajeaza altcineva, daca nu te sustine cu adevarat nimeni, fa singur toti pasii spre viitorul tau. Vino si arata-ne cine esti cu adevarat, ce poti si ce vrei de la viata. Don't dream it, be it!” a declarat Mihaela Radulescu

La cum merg lucrurile in tara asta, singura certitudine pentru romani ramane propriul talent. Eu sa fiu in locul lor n-as ezita sa-l pun in sfarsit in valoare. Veniti la preselectii! La cate oportunitati s-au risipit in Romania, ar fi pacat sa vi se piarda si talentul”, declara Andi Moisescu.

In stilul sau caracteristic, Bebe Cotimanis indruma toti romanii talentati sa vina la preselectii: “Considerati ca ma auziti strigand cu voce tare: Romani, veniti la “Romanii au talent”!”

Brio Sonores, castigatorii sezonului patru “Romanii au talent” impartasesc noilor concurenti experienta care lor le-a schimbat traiectoria: “Pentru noi, Brio Sonores, Romanii au talent a fost o poarta care ne-a teleportat intr-o alta dimensiune, o dimensiune a succesului, o dimensiune plina de fani, ascultatori multi, sustinatori multi, o dimensiune care ne-a dat incredere in noi si in ceea ce facem, o dimensiune care ne-a demonstrat ca nimic nu e imposibil si conteaza doar sa visezi si sa vrei foarte mult sa atingi un scop, sa il vizualizezi, sa te comporti ca si cum l-ai avea atins deja.
Romanii au talent ne-a aratat si o echipa de care ne-am atasat de la prima repetitie, cu care am dezvoltat orice idee impreuna, fiind entuziasmati unul mai tare ca altul, lucru care ne-a frapat si ne-a ajutat foarte mult pe scena.
Va iubim pe toti, datorita voua sufletul nostru vibreaza impreuna cu sufletele voastre in unison.”

Inscrierile pentru editia a cincea “Romanii au talent” se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati apoi apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei din orase din cele sapte orase.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile “Romanii au talent” si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Fii eroul nostru! este mesajul cu care Pro TV ii cheama pe romani la preselectiile celui mai tare show de divertisment si le da ocazia sa dovedeasca pe scena talentului ca romanii au cu ce sa se mandreasca!

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Cine este NOUL JURAT de la Romanii au Talent. Smiley:
Cine este NOUL JURAT de la Romanii au Talent. Smiley: "E o voce care te bantuie!"

Alaturi de Andi Moisescu si Andra, in noul sezon de Romanii au Talent, la masa juriului va sta una dintre cele mai cunoscute vedete ale ProTV-ului.

Surpriza oferita de Brio Sonores intr-un supermarket din Romania. Experiment din partea echipei La Maruta
Surpriza oferita de Brio Sonores intr-un supermarket din Romania. Experiment din partea echipei La Maruta

Dupa victoria de la Romanii au talent, moldovenii de la Brio Sonores au devenit faimosi atat in Moldova cat si Romania. Echipa emisiunii La Maruta de la Pro TV a facut un experiment si i-a pus sa cante intr-un supermarket dintr-un mall.

Recomandări
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor România, care pare că a devenit un ghimpe în coasta sa.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.