Incep eliminarile la cel mai tare reality-show din Romania. Ce concurent are imunitate la "Sunt celebru, scoate-ma de aici"

Ultima actualizare: 01-03-2015 07:07

De joi, incep eliminarile la reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Cei de acasa vor decide cine pleaca si cine ramane in jungla. Vladimir Draghia a castigat proba de imunitate si a scapat de o posibila eliminare. Dar, din pricina conditiilor grele, unii sunt gata sa renunte inainte sa fie eliminati. Luminita are probleme de sanatate, iar Mihai Traistariu se simte neindreptatit.

Vedetele simt din ce in ce mai mult foamea si oboseala in salbaticie. Luminita a fost consultata din nou de un medic, fiindca nu si-a revenit.

Si Mihai pare sa cedeze, insa nu din cauza sanatatii, ci din cauza celorlalti concurenti. Mai retras din fire, artistul nu isi gaseste locul printre ceilalti.

Mihai Traistariu: "Ma simt hartuit, nerespectat. E un chin, sunt trist si vreau sa plec."

Problemele dispar insa dupa ce mananca. Ba chiar au chef de distractie. In tabara a ajuns si postasul cu raspunsuri la scrisorile trimise de concurenti celor dragi.

Dorian si Ruby au infruntat adevarate pericole pentru a a obtine mancare, la Provocarea Junglei "Macarale rad in soare". Ce-i drept, au si reusit sa castige cinci portii.

Concurentii au cerut usturoi, iar Mihai a fost provocat sa-i spele fiecaruia cate un articol vestimentar. A refuzat, asa ca nu au primit ce si-au dorit.

De joi, incep eliminarile, iar unul dintre temerari a avut sansa sa se salveze. La proba pentru imunitate au participat doar patru, stabiliti in urma tragerii la sorti.

In cele din urma, Vladimir si-a asigurat imunitatea. La proba junglei, "Taverna Terorii", au fost trimisi Dorian si Morosanu.

ProTV a fost din nou lider de audienta. La nivelul publicului comercial, cota de piata si rating-ul au fost de trei ori mai mari decat ale urmatorului post clasat.

Joi seara, de la 20.30, aventura continua la ProTV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO