Imagini de poveste... case impodobite de Craciun!

Dată publicare: 24-12-2009 00:00
Dată actualizare: 04-10-2012 13:21


Grabiti sa lase in urma anul auster al crizei, oameni de pe intreg globul s-au straduit sa aduca mai devreme in case bucuria Craciunului.

Iar unii au creat adevarate imagini de poveste, chiar daca pentru asta au facut risipa de bani. De pilda, o familie din Statele Unite si-a instalat in locuinta nu mai putin de 18 brazi, fiecare ornat diferit.

Anul acesta, fiecare dintre cei 18 brazi este tematic: de la cel al Vrajitorului din Oz, sau cel cu ingerasi, pana la unul dedicat lui Elvis Presley.

Mari fani ai Craciunului sunt si doi soti dintr-un oras polonez. Casa si gradina lor sunt decorate cu nu mai putin de 50 de mii de luminite. In cazul lor, traditia dureaza de 10 ani, iar locuinta, mereu suprinzatoare, le-a adus si cateva premii.

In schimb, un american din Chicago si-a asteptat colegul cu o surpriza. A decorat apartamentul cu hartie de impachetat cadouri. De la televizor, telecomanda, pana la ceasul de pe perete sau berile din frigider... totul a fost impachetat festiv. Totul a durat cam 8 ore, desi proprietarul a fost ajutat de inca 16 prieteni. Ca materie prima pentru acest renghi au fost folosite 35 de role de hartie.


VIDEO PROTVPLUS.RO