O fosta puscariasa, acum o DIVA, la Frumusete pe muchie de cutit!

Angela

”Frumusete pe muchie de cutit” a prezentat povestea tulburatoare a unei femei greu incercate de viata, care dupa zeci de ani de puscarie, isi dorea sa isi refaca viata, sa primeasca o noua sansa si sa se reintegreze in societate.

Aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari au urmarit cu sufletul la gura schimbarea prin care a trecut Angela, in minutul de aur 22.00, atunci cand Pro Tv inregistra, pe publicul comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, un varf de audienta de 10,7 puncte de rating si 28,6 % cota de piata.

Emisiunea ”Frumusete pe muchie de cutit” a fost marti seara, in intervalul orar 20.36-22.11, lider absolut de audienta atat pe publicul comercial, cat si pe cel din mediul urban. Chiar in Saptamana mare, Angela Simko a avut parte de o transformare miraculoasa, care i-a tinut pe telespectatorii Pro Tv in fata micilor ecrane.

Astfel, pe publicul comercial, emisiunea prezentata de Victor Slav a inregistrat o audienta medie de 7,1 puncte de rating si 20,3 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 obtinea numai 4,0 puncte de rating si 11,4 procente din cota de piata. Si pe publicul din mediul urban Pro Tv s-a clasat pe primul loc in topul audientelor, cu o medie de 6,4 puncte de rating si 14,8 % cota de piata, fata de Antena 1 care a adunat doar 3,8 puncte de rating si 8,8 procente din cota de piata.

Marti seara, telespectatorii Pro Tv au aflat povestea tulburatoare a Angelei, o femeie de 42 de ani care acum 16 ani a fost acuzata de o crima pe care ea sustine cu tarie ca nu a comis-o. Aceasta a primit vestea ca a fost acceptata la ”Frumusete pe muchie de cutit” cu entuziasm maxim. A trecut prin interventii chirurgicale seriose de corectare a nasului, danturii, ridurilor, dar si a sanilor si a surplusului de grasime. Dupa toate aceste transformari, Angela s-a intors la penitenciarul care i-a furat tineretea doar pentru a inchide un capitol dureros din viata sa.

Citește și
Elena
"Frumusete pe muchie de cutit" va schimba radical doua vieti
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

La ”Frumusete pe muchie de cutit” femeia a pasit din nou in inchisoare, de data aceasta pentru a-si lua ramas bun de la oamenii care i-au fost ca o a doua familie, pentru a lasa in urma acest loc care i-a fost casa atatia ani si pentru a pasi catre libertate ca un om nou.

Alaturi de oamenii care i-au fost timp de 16 ani familie, Angela a pasit increzatoare, complet schimbata, cu un zambet plin de speranta pe buze. Cu un nou aspect fizic si mult mai curajoasa, Angela pune astfel capat unui capitol dureros din viata sa si porneste din nou la drum cu speranta unei noi vieti.

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
O fosta puscariasa, la
O fosta puscariasa, la "Frumusete pe muchie de cutit"

Pe 30 martie, de la 20.30, ”Frumusete pe muchie de cutit” prezinta la Pro Tv intr-o editie speciala inainte de Pasti povestea tulburatoare a unei femei, care dupa zeci de ani de puscarie, isi doreste sa isi refaca viata.

"Frumusete pe muchie de cutit" va schimba radical doua vieti

In editia din 23 martie, de la 20.30, ”Frumusete pe muchie de cutit” prezinta la Pro Tv transformarea spectaculoasa si povestea impresionanta a unei femei pentru care viata a luat o intorsatura neasteptata acum cativa ani.

"Frumusete pe muchie de cutit" urmarita de aproape 2 mil de telespectatori

Noul sezon al emisiunii ”Frumusete pe muchie de cutit” a debutat la Pro Tv marti seara cu doua povesti impresionante care au produs emotii si lacrimi de bucurie.

Recomandări
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.