Filmul "Alt Love Building", in cinematografe din 26 decembrie. Dragos Bucur vorbeste despre improvizatiile de la filmare

Ultima actualizare: 17-12-2014 07:03

Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, 3 dintre tinerii actori de film iubiti de publicul romanesc, revin pe marile ecrane din 26 decembrie intr-un "Alt Love Buiding".

Povestea celor trei terapeuti care incearca sa rezolve probleme de cuplu continua cu si mai multa actiune, scene pline de umor si erotism. Duminica, au fost cativa norocosi care au avut ocazia sa vada filmul chiar in locul in care a fost turnat si sa ia cateva lectii de actorie.

"Un Alt Love Building" continua frumoasa poveste de dragoste tragi-comica in care 3 terapeuti incearca sa ajute alte cupluri de tineri sa reaprinda flacara pasiunii. Doar ca la randul lor si acestia au probleme - mult mai complicate, iar lucrurile scapa de sub control. Cu Ben Cross in echipa actorilor si in regia Iuliei Rugina, actiunea filmului este plasata de aceasta data la munte, cu doar cateva zile inainte de Revelion, la sase luni de la prima editie a taberei de reparat relatii "Love Building".

"A trebuit sa improvizeze, ca nu era zapada si trebuia sa fie zapada si au intors filmul", a spus Dragos Bucur.

Mai multi norocosi au fost invitati duminica la un complex turistic din Statiunea Bran, unde s-a filmat povestea, sa vada pelicula inainte de lansarea oficiala. Unii dintre ei si-au testat si calitatile actoricesti, incercand sa recreeze cateva scene din film.

Lungmetrajul s-a turnat anul acesta, in februarie, timp de 20 de zile. Fiind un proiect independent, bugetul este unul modest. Insa actorii sustin ca multi se vor regasi in aceasta poveste, in care au pus multa pasiune. Pelicula va rula in cinematografe din 26 decembrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO